.

.

Automobile Gaz Combustibil Leak detector Detector de Gaze Naturale de Alarmă Analizor de Gaze Benzina port Gaz inflamabil Locație LEL

Automobile Gaz Combustibil Leak detector Detector de Gaze Naturale de Alarmă Analizor de Gaze Benzina port Gaz inflamabil Locație LEL

RON 355.96
RON 281.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

SENZOR INTELIGENT Inflamabil Contor de Gaz Alarma Gaz Leaker Detector AS8802 1-100% LEL Benzina Analizor de Gaze Naturale
1. Toate produsele cu ambalajul original, cutie, astfel încât să puteți proteja produsele de bine pe mod de transport maritim a evita deteriorarea.
2. Taxe vamale : nu-ți face griji de taxe vamale, vom declare valoare mai mica pe factura și de a ajuta clientul evita sau de a reduce taxele.
3. Produsul nu conține bateria din cauza limitărilor impuse de compania aeriana.
4. Garantie : Toate unitățile de cazare sunt cu cutie de vânzare cu Amănuntul. și noi oferim Lungă perioadă de garanție de 2 ani,în doi ani va repara gratuit.
5. Mod de transport maritim : dacă aveți nevoie de ea mai repede, puteți alege Aliexpress standard de transport maritim,au, de asemenea, China post airmail !
SENZOR INTELIGENT detector de gaz este un dispozitiv care detectează prezența gazelor într-o zonă, de multe ori, ca parte a unui sistem de siguranță. Acest tip de echipament este folosit pentru a detecta o scurgere de gaze și interfața cu un sistem de control astfel încât un proces poate fi închis automat. Un detector de gaz poate suna o alarmă pentru operatori în zona în care scurgerea se produce, oferindu-le posibilitatea de a pleca. Acest tip de dispozitiv este important, deoarece există multe gaze, care pot fi dăunătoare pentru viața organică.
Detectoare de gaz poate fi folosit pentru a detecta combustibile, inflamabile și gaze toxice, și epuizarea oxigenului, etc. Acest tip de dispozitiv este utilizat pe scară largă în industrie și pot fi găsite în locații, cum ar fi platformele petroliere, pentru a monitoriza procesul de producție și tehnologii emergente, cum ar fi energia fotovoltaică. De asemenea, ele pot fi folosite în stingerea incendiilor.
În timp ce multe dintre standard detector de gaz unități au fost inițial fabricat pentru a detecta una gaze, modern, multifuncțional sau multi-gaz dispozitive sunt capabile de a detecta mai multe gaze de la o dată. Unele detectoare pot fi utilizate ca unități individuale pentru a monitoriza mic spațiu de lucru zone sau unități pot fi combinate sau legate împreună pentru a crea un sistem de protecție.
Marca SMART SENZOR de Culoare Negru + Rosu Tip Gaz Inflamabil Gaz gama de Măsurare 0~100% LEL de Rezoluție 1% T90 35 sec Principiu de Măsurare Electrochimică principiu, viata de 2 ani de Scăzute / Ridicate, Alarmă / Setarea Alarmei V Sunet de Alarmă, Alarmă Lumina. Reglabil valorile de Alarmă, sunet de Alarmă până la 80 db. Temperatura de operare : -10~ 50℃(cu excepția LEL este 0 ~40℃) Umiditate de Operare : 15~95 % RH, tipic Temperatura de Depozitare : 0~40℃ Greutate Produs / Dimensiune : 137.5 g / 66.35 mm x 95,8 mm x 52mm sursă de Alimentare baterie Reîncărcabilă baterie litiu-ion, 3.7 Volți (include) Baterie de lucru durata : 18 ore. Și 12 ore de muncă cu AS8930 pompa de prelevare.
(funcționează la temperatura camerei și nu condiții de alarmă.) Ambalare Cutie Cadou de Ambalare Cuprins 1 buc AS8802 gaze Combustibile monitor
1 buc manual de Utilizare
1 buc Realizarea brouch
1 buc 3.7 V baterie cu litiu reincarcabila
1 buc încărcător de Baterie
Frecvent utilizate gaz inflamabil explozie limită de Nume de Tabel formula Chimică explozie limită în aer (V%) LEL și UEL Metan CH4 5 1.5 Etan C2 H6 3 15.5 Propan C3 H8 2.1 9.5 Butan C4 H10 8.5 1.9 Benzina(Lichid) C4~H12 1.1 5.9 Kerosen(Lichid) C10~C16 0.6 5 City gaz 4 gaz petrolier lichefiat 1 12 Terebentină(Lichid) C10~C16 0.8
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Alte caracteristici

Nume De Brand:
senzor inteligent
DIY Consumabile:
Electrice
Cu Ecran LCD Sau Nu:
Da
Numărul De Model:
AS8802
Tip Gaz:
detector de gaz combustibil
Tip Gaz:
detector de gaz combustibil
Gama De Măsurare:
0-100%LEL
Rezoluție:
1% LEL
Umiditate De Operare:
15%~95%RH
analizor de gaze:
scurgere de gaze dezertor
Gaz De Tip 2:
port Gaz inflamabil Locație Tester
Umiditate De Operare:
15%-95%RH (Standard)
Detector De Gaz:
Detector de Gaz combustibil
analizor de gaze:
monitor de gaz
Detector de scurgeri de gaze:
detector de gaz cu alarma

Cele mai bune oferte