.

.

AIBOULLY Latex de Cauciuc Trage Coarda Rezistenta Bandă Multifuncțională de Formare de Fitness Salt Mare Antrenor de Volei de Taekwondo, Kick

AIBOULLY Latex de Cauciuc Trage Coarda Rezistenta Bandă Multifuncțională de Formare de Fitness Salt Mare Antrenor de Volei de Taekwondo, Kick

RON 28.80
RON 27.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


§ Ne va lăsa feedback-ul pozitiv după ce vom primi plata.
§ Apreciem clienții noștri să lăsați un feedback pozitiv. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne anunțați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele pe care le îndeplinesc.
Vânzător Promit
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client cele mai bune ca noi .
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.
Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.
La primirea elemente, va vom returna imediat.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elemente să fie înlocuit în prima lună sau menținute pentru primul an.
***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vanzatori) adresa de returnare, și scrie cadou pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Alte caracteristici

Funcția:
Picioarele
Numărul De Model:
Dunk De Formare
Cerere:
Trage Coarda
Numele Departamentului:
Unisex
Nume De Brand:
AIBOULLY
Locul de Origine:
China (Continentală)
Tip:
banda de rezistență

Cele mai bune oferte