.

.

ULT-cel Mai bun Unghi Drept D-Sub 15pin VGA de sex Masculin la Feminin Convertor Monitor DB15 VGA RGB HDB Extender de 90 de grade Conector

ULT-cel Mai bun Unghi Drept D-Sub 15pin VGA de sex Masculin la Feminin Convertor Monitor DB15 VGA RGB HDB Extender de 90 de grade Conector

RON 14.44
RON 13.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

ULT-cel Mai bun Unghi Drept D-Sub 15pin VGA de sex Masculin la Feminin Convertor Monitor DB15 VGA RGB HDB Extender de 90 de grade Conector : VGA de sex masculin; VGA de sex feminin unghi Drept Pachetul inclus : 1 x ULT-cel Mai bun Unghi Drept de 90 de grade VGA HD15 D-sub Adaptor de sex masculin la Feminin M/F Conector Mini Gender Changer Converter Despre noi : De la înființarea sa în anul 2010, ULT-cele mai BUNE au fost specializat în produse și soluții pentru dispozitive Mobile & accesorii PC, cum ar fi cablu de date, Audio și Video cabluri și Convertor (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45, etc) pentru a satisface nevoile diferite ale clienților. Vom înțelege că de calitate este premisa de tot pentru un brand international. Toate ULT-cele mai BUNE produse de uz Ro HS plângere de materii prime, reducerea impactului asupra mediului. Pret : preturile nu includ taxe de import, TVA sau alte taxe locale.
Livrare :
Vă rugăm să verificați adresa de livrare înainte de plată. Cele mai multe articole vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare. Și servicii poștale este în afara controlului nostru, uneori poate întârziere.
Garanție :
Toate produsele au garantie 12 luni perioada de după naștere, cu excepția utilizării necorespunzătoare cauzate de utilizatori.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5-stele. Orice problemă, nu ezitați să ne contactați și vom fi apreciat că, dacă ați putea împărtăși cu prietenii tăi.
Serviciu On-Line De Timp :
9 : 00 la 18 : 00(GMT +8)
De luni până sâmbătă

Alte caracteristici

Lungime cablu:
Adaptor
Pachet:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
ULT-CEL MAI BUN
Tip:
Cablu Adaptor
Numărul De Model:
VGA de sex masculin la feminin adaptor unghi drept
Tip:
vga de sex masculin la feminin
Caracteristică:
vga hd15 adaptor
conector:
adaptorul d-sub
Funcția:
vga d-sub conector
fabrica:
da, și cusomized este binevenit
Caracteristică 2:
vga la vga adapter
caracteristică 3:
d-sub-d-sub conector
Gen:
Masculin-Feminin
Tip conector:
VGA
Conectorul De Culoare:
Argint

Cele mai bune oferte