.

.

Nouă Glumă Glumă Costum de Recuzită Fals Cui Prin Deget Halloween Copii Sânge Artificial cu Bandaj April Fool Truc Prop Înfricoșător Jucărie

Nouă Glumă Glumă Costum de Recuzită Fals Cui Prin Deget Halloween Copii Sânge Artificial cu Bandaj April Fool Truc Prop Înfricoșător Jucărie

RON 22.00
RON 21.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Nouă Glumă Glumă Costum de Recuzită Fals Cui Prin Deget Halloween Copii Sânge Artificial cu Bandaj April Fool Truc Prop Înfricoșător Jucărie
bine ati venit la magazinul nostru. Dacă ai nevoie de proastă calitate și ieftină,by-pass, vă rog! CUMPĂRA șase Trimite unul gratuit. Notă Importantă
De ce să-mi văd scopul de culoare este greșit? Uneori, utilizați e-mail sau telefon sau tableta verifica comanda, vezi este de culoare greșită, nu't vă faceți griji acest lucru este Aliexpress problema de sistem, vom trimite aceeași culoare cu model de fotografie. Notă în mod implicit, acest element va fi trimis prin China Post Original Pachet Mic Plus, w, care este fără internațională număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China. Dacă aveți nevoie de un internațională număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau Epacket ca metoda de transport maritim.
[nume produs] poarte unghii deget
[size] free style
[material] cârpă
[culoare] fotografie
Fotografie de produs introducere :
Notă : 1.Când (pentru Când (Pentru>=$5), cu un număr de urmărire și Internaționale de transport maritim informații 2.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele,vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 3.Dacă după 60 de zile încă nu primi produsele, va rugam sa ne contactati, va vom returna. 4.atunci când primiți pachetul,dacă aveți orice întrebări ,pls nu deschide disputa primul rând,puteți să ne contactați și vom rezolva repede,multumesc! 5.Te rog, nu face litigiilor în termen de 60 de zile, acest lucru este de nedorit. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu cele de mai sus instrucțiuni de Plată : 1. Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/Web Money.
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,
dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Transport :
1. Am expediat la Alixpress's adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 1-2 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.
3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.
Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.
Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.
4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.
Feedback-ul :
1. Scopul nostru este : Clientul este chiar pentru totdeauna.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,în orice mod,
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Alte caracteristici

Tip De Element:
Arme & Armuri
Gen:
Unisex
Caractere:
Cui Prin Deget Înfricoșător Jucărie
Material:
Plastic
Utilizare Specială:
Costume
Categoria De Produs:
Halloween Truc Costum de recuzită
Tipuri de elemente de recuzită:
unghia
Textura de material:
Pânză de clasă
Număr Produs:
Glumă Glumă Costum De Recuzită
Dimensiune:
Unghia de la degetul mare
Tehnologia:
manual
Potrivit pentru:
April Fool 's Day Prop Înfricoșător Jucărie

Cele mai bune oferte