.

.

Transport gratuit 16x24Manual de limba franceză Tapiserie Tapiserie Țese Mătase Aubusson Pernă față de Pernă

Transport gratuit 16x24Manual de limba franceză Tapiserie Tapiserie Țese Mătase Aubusson Pernă față de Pernă

RON 916.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Transport gratuit 16"x24" Manual de limba franceză Tapiserie Tapiserie Țese Mătase Aubusson Pernă față de Pernă
100% mătase naturală handmade aubusson pernă acoperă cu catifea de mătase pentru decor acasă
Dimensiune : 16"x24" (41x61cm)
Aceasta este o frumoasă reproducere de antichități franceză manual de mătase aubusson de pernă. Multe ore, de multe ori săptămâni de muncă și de calificare a intrat în completarea acestor tapiserii de mână și refacerea ei într-o pernă. Ei vor sta perfect într-un mediu tradițional sau contemporan spațiu și de a crea un ochi prinderea punct focal & o bucată conversație mare.
Dacă știi aubusson perne prețurile, să știți că acestea sunt o afacere. Preturile noastre sunt minime 25-70% sub prețurile de vânzare cu amănuntul.
Se face un cadou perfect pentru familia ta sau prietenii.
Se adauga 2" pentru a introduce dacă dimensiunea este mai mare decât 16". Se adaugă 1" pentru mici acoperă. O mai mare introduce va completa colțuri și perna ta arata de voluminoasă.
Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de o pereche sau mai mult.
Element de imagine
Element De Localizare
China
Transport gratuit peste tot în lume
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în anumite județe, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră, Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri că putem mai bine.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elemente de calitate pentru un motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt acolo condițiile inițiale .În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt rambursate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminat, și de fundal, etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
VARIAȚIILE DE STOC DE ZI CU ZI
PLS CONTACTATI-NE PENTRU DISPONIBILITATE INAINTE DE A CUMPARA
STOC NU ESTE GARANTAT

Alte caracteristici

Material:
100% Matase
Nume De Brand:
L&H COVOR ACASĂ
Utilizarea:
Decorative,Acasă
Model Tip:
Florale
Loc:
camera de zi
Stil:
Pastorală
design:
Aubusson
Forma:
dreptunghi
Technics:
Țesute Manual
Utilizarea:
De Crăciun, Acasă, Hotel, Scaun Auto, Decorative, Scaun, Lenjerie De Pat
Aplicabile Canapea:
Canapea Extensibilă
Tip:
Pernele De Acoperire/De Pernă/Scaun Pernă Acoperă
Aplicabile Oameni:
Universal
Dimensiune:
16x24
Material:
Mătase
Ambarcațiuni:
Franceză Aubusson

Cele mai bune oferte