.

.

BENYAR Bărbați Ceasuri de mana 3D Dragon Chinezesc de Sculptură Dial și Trupa de Afișare a Datei rezistent la apa 30m de Afaceri Cuarț Ceas heren horloge

BENYAR Bărbați Ceasuri de mana 3D Dragon Chinezesc de Sculptură Dial și Trupa de Afișare a Datei rezistent la apa 30m de Afaceri Cuarț Ceas heren horloge

RON 153.28
RON 92.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Pandantiv cadou, colier ceas, colier ceas, lant, ceasuri, ceasuri quartz, bijuterii de moda, pandantiv steampunk, sheampunk ceas, iubitor de cadou, prieten cadou, copil, cadou copii, cadouri, baiat cadou, cadou fată. 2016 buzunar wat Caracteristici Produs :
100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate
De Afișare A Datei, Dragon Design
Nume de Brand : BENYAR
Mișcarea Tip : Japonez circulație
Clasp Type : Pin Buckle
Rezistența la apă : apă până la 3atm
Formati Fereastra Material : Hardlex
Trupa Material : Silicon
Material Caz : Oțel Inoxidabil
Caz Diametru : aprox. 4.5 cm
Caz Grosime : aprox. 1.45 cm
Lățime de bandă : aprox. 2.4 cm
Lungime Ceas : Aprox. 24.5 cm
Greutate : Aprox. 194g
(2.54 cm=1.00 inch)
Pachetul Inclus :
1 x Ceas BENYAR
1 x Ceas Original Cutie
FAQ : 1.Despre ceasuri din magazinele noastre și pacage de ceasuri
Toate ceasurile din magazinul nostru sunt originale de brand și au o înaltă calitate, astfel încât puteți fi siguri de a cumpăra.
Va vom trimite toate ceasurile cu frumoasa cutie de original.
2.Despre mici dail în ceasuri
Toate mici cadran de ceas din magazinul nostru poate funcționa în mod normal. 3. Ceasul este rezistent la apa
Ne uităm proprietăți impermeabile este de bun, de rezistent la apa vieții de zi cu zi, grija noastră este absolut nici o problema. poti purta să se spele pe mâini, să ia un duș. Un lucru de remarcat, cu toate acestea, încercați să nu lăsați ceasul în contact cu aburi și apă caldă, astfel ca nu purta o baie fierbinte și așa mai departe. Dacă mă uit la apă? Dacă există doar o cantitate mică de vapori de apă în interiorul ceas, vaporii de apă vor dispărea în mod automat de-a lungul timpului, sau poartă ceasul pe încheietura mâinii cu susul în jos, Două ore mai târziu, vaporii de apă vor dispărea în mod automat. Dacă există câteva picături în interiorul ceas, ar trebui să repare uita-te pentru cât mai curând posibil. 4, Cum să nu există apă în interiorul ceas?
Dacă există doar o cantitate mică de vapori de apă în interiorul ceas, vaporii de apă vor dispărea în mod automat de-a lungul timpului, sau poartă ceasul pe încheietura mâinii cu susul în jos, Două ore mai târziu, vaporii de apă vor dispărea în mod automat. Dacă există câteva picături în interiorul ceas, ar trebui să repare uita-te pentru cât mai curând posibil.
5. Notă specială : complet automat ceasuri mecanice, bazându-se pe mișcarea de braț și automate de lichidare, astfel încât trebuie să poarte mai mult de 8 ore pe zi pentru a asigura în timp util și exacte. O parte din automat mechanical ceas pe un lanț poate, de asemenea, manual pe lanțul de supliment de energie, metoda este, în condițiile de butoane nu scoate, 15 cerc în sensul acelor de ceasornic. Nu este automată lanț pe manual și automat mechanical ceas, nu poate face manual cu lanț pe energie. Avertisment : uita-te la indicatorul de la 8 seara pana la 4 dimineata a doua zi, tot timpul, te rog, nu face lent ajustare de calendar, săptămâna viteza-butoane de apelare și apăsați butonul ajustare rapidă, în caz contrar acesta va apărea fenomenul de calibrare este ineficient, și poate face viteza-butoane de apelare miocardic daune pentru a împinge din nou, mișcarea va fi deteriorat. Ceasuri mecanice ar trebui să scape de la televiziune, calculatoare și alte lucruri cu câmpuri magnetice, astfel încât să nu afecteze ceasul de muncă. 6.Timpul de eroare de ceas
Urmăriți funcționarea de eroare, inclusiv static de funcționare (nu port) și dinamice operare eroare (uzura). Eroare statică este ceas de circulație în funcționarea normală din eroare, asociat cu calitatea de mișcarea în sine, sunt, de asemenea, asociate cu uzura om activități. Datorită personale diferite de activitate, dinamica eroare de ceas nu este același lucru. Dar de ce cuarț este ceas mecanic corecte? Acest lucru este pentru că cuarț utilizarea de înaltă frecvență de 32768 Hz, oscilator cu cuart si ordinare ceas mecanic leagăn rapid frecventa de 3 Hz, ambele diferă de 10000 de ori. Frecvența oscilatorului este mai mare, cu atât mai mare stabilitate de oscilație, puternic capacitatea de anti-interferențe, de mers pe jos Shi Yue cu precizie, astfel cuarț decât mecanice de precizie. În plus, ceasul mecanic din cauza structurii în sine, sub efectul gravitației, într-o poziție orizontală și verticală poziția offset și de a produce o slabă; Primăvara de strângere de a te relaxa, dezechilibrat moment, de asemenea, poate afecta mersul pe jos; Deci, ceas mecanic, atunci când precizia este greu de comparat cu cuarț.
7. Dacă aveți orice questins, vă rugăm să ne contactați în primul rând. putem rezolva pentru tine sincer vreau sa si-o rezolve pentru tine.
Dacă nu ne online sau ies de la muncă, te rog lăsat un masaj la noi. vom răspunde repede.

Alte caracteristici

Tip De Element:
Cuarț Ceasuri De Mana
Adâncime De Rezistență La Apă:
3Bar
Cazul Formei:
Runda
Nume De Brand:
BENYAR
Cutii & Cazuri Material:
Hârtie
Caracteristică:
Rezistent La Apă,Calendar Complet,Auto Data
Numărul De Model:
W27500
Trupa Lungime:
24.5 cm
Incuietoare Tip:
Catarama
Carcasa Din Material:
Din Oțel Inoxidabil
Mișcarea:
Cuarț
Stil:
Sport
Lățime De Bandă:
24mm
Caz Grosime:
14.5 mm
Trupa Tip De Material:
Silicon
Diametru Cadran:
45mm
Gen:
Bărbați
Formati Fereastra Material Tip:
Sticla
Grupa De Vârstă:
Adulți, Tineri
Banda De Culoare:
Negru și Roșu, Negru și Galben
cazul de culoare:
Negru, Aur, Rose De Aur
Fata De Culoare:
Negru, Aur, Rose De Aur
Caracteristici:
12 Ore Dial
Utilizarea Preconizată:
Aniversare, zi de Naștere, Crăciun, Vacanță, Business-cadouri
Obiectul:
Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Ceas Forma:
Runda
Stil:
Moda Modern Roman La Modă Elegant Unic De Creație Special Cool
Greutate:
About 120g

Cele mai bune oferte