.

.

pe bumbac alb dantela tesatura, dantela din bumbac tesatura,Chic Mireasa , mireasa dantela tesatura

pe bumbac alb dantela tesatura, dantela din bumbac tesatura,Chic Mireasa , mireasa dantela tesatura

RON 131.96
Cantitatea de bunuri
Prezentare


DESPRE PRODUSE
CALITATE DE TOP PUTEȚI GĂSI ÎN PIAȚA MONDIALĂ! Abosolutely superba dantela tesatura cu cele mai uimitoare de design.
Puteți folosi aceste piese uimitoare de rochii de mireasa, bridemaids rochie, fata rochie de flori, nunta alergatori de masă, decoruri nunta, ambreiaj de mireasa, voal de mireasa, diadema...Lasă-ți inspiră munca!
CULOARE
pe alb sau crem
DIMENSIUNE
120 cm în lățime, pretul este pentru un singur curte(o curte=0.91 metru). putem trimite-l în două sau mai multe piese daca ai comandat mai multe de metri, dacă aveți nevoie de un întreg continuu bucata vă rugăm să ne lăsați un mesaj . TOATE DANTELE SI ORNAMENTE-AU TĂIAT MÂINILE, VĂ RUGĂM SĂ ÎNȚELEGEȚI O DATĂ CĂ ESTE SCURTCIRCUITAT LA MASĂ.
PENTRU EN-GROS ACCEPTABIL
Vă rugăm să contactați-mă pentru preturi en-gros .
I MPORTANT NOTĂ
Aceste elemente cut de mâini, uneori poate 1-3 centimetri de susținere , vă rugăm să înțelegeți.
DUPĂ VÂNZARE ȘI FEEDBACK
Vom reuși acest magazin cu cinstit și greu workding, sperăm că totul merge bine cu toate transacations, marfuri, transport maritim, după vânzare. Dar știm că se întâmplă lucruri, vă rugăm să înțelegeți dacă întârzierile la transport, și tot personalul va aprecia dacă ați ne dea o șansă de a face dreapta pe ea, cred că va nevel fi lăsați în jos. TE ROG NU DESCHIDE UN CAZ SAU DISPUTĂ ÎNAINTE DE A MĂ CONTACTA PENTRU SLOVE LUCRURI! VĂ RUGĂM SĂ NU NE DEA O RATĂ SCĂZUTĂ SAU STELE DE REVIZUIRE ÎNAINTE DE A ÎNCERCA CELE MAI BUNE NOASTRE DE A REZOLVA PROBLEME.
Pentru cei care va lasa-ne cu feedback-uri pozitive, mulțumesc foarte mult in avans! Generozitatea ta va fi perle de commpany istorie.
Vă mulțumesc foarte mult
Noi oferim doar produse de calitate superioară. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt tăiate dintr-o bucata mare, nu este posibil să se recupereze, dacă deja ne-am tăiat-o pentru tine. Deci nu vom susține o să se întoarcă înapoi.

Alte caracteristici

culoare:
pe alb, crem
Tip De Produs:
Dantela
Lățime:
120cm
Decor:
Dantela
Material:
100% Bumbac
Caracteristică:
Eco-Friendly
Technics:
Croșetate
Numărul De Model:
dantelă asieta
Tesatura Tip:
Bumbac

Cele mai bune oferte