.

.

100buc/mulțime de Unică folosință Pungă de Conducte Cireasa de Tort Fondant Cremă de Decorare produse de Patiserie Sfat de Copt Pentru Bucatarie -30

100buc/mulțime de Unică folosință Pungă de Conducte Cireasa de Tort Fondant Cremă de Decorare produse de Patiserie Sfat de Copt Pentru Bucatarie -30

RON 18.24
RON 13.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


100buc/mulțime de Unică folosință Pungă de Conducte Cireasa de Tort Fondant Cremă de Decorare produse de Patiserie Sfat de Copt Instrument de Bucatarie
Caracteristici :
Tip : Tort De Instrumente
Material : Plastic
Caracteristică : De Unică Folosință
Certificare : nu
Tort De Instrumente De Tip : Desert Decoratori
Dimensiuni : 258*175*28*275
pachet
1oo x Crema de tort de decorare sac ( Duza nu sunt incluse )
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare dacă Toate NON-Vânzător Greșeală de returnare pentru rambursare . (E. g. ai adus-o masura gresita sau element greșit)
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !

Alte caracteristici

Tip:
Tort De Instrumente
Tort De Instrumente De Tip:
Desert Decoratori
certificare:
CIQ,CE / UE
Caracteristică:
Aprovizionat,De Unică Folosință
Nume De Brand:
Multiyilego
Numărul De Model:
B022838
Material:
Plastic

Cele mai bune oferte