.

.

20BUC/LOT FDMC8884 MOSFET N-CH 30V 9A POWER33 QFN Noi

20BUC/LOT FDMC8884 MOSFET N-CH 30V 9A POWER33 QFN Noi

RON 16.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Detalii Produs
Numărul de Model : LM239 DR2 G Tip FET : N-Canal de Tehnologie : MOSFET (Metal-Oxid) Drena la Sursa de Tensiune (Vdss) : 30 V Curent Continuu de Scurgere (Id) @ 25°C : 9 A (At), 15 A (Tc) Unitate de Tensiune (Max Rds Pe, Min Rds Pe : 4.5 V, 10 V Vgs(th) (Max) @ Id : 2.5 V @ 250µA Poarta de Încărcare (Qg) (Max) @ Vgs : 14n C @ 10 V Intrare de Capacitate (Ciss) (Max) @ Vds : 685p F @ 15 V Vgs (Max) : ±20 V Putere de Disipare (Max) : 2.3 W (Ta), 18 W (Tc) Rds Pe (Max) @ Id, Vgs : 19 m Ohm @ 9 A, 10 V Temperatura de Operare : -55°C ~ 150°C (TJ) Tip Montare : Montare pe Suprafață Pachet / Caz : QFN
Stare : Nou
Plata
♦ Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.
♦ Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.
♦ Atunci când cumpără de pe Ali Express, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow. Urmăriți-vă comanda de la orice stadiu de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii. Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.
Transport
♦ Comenzi procesate în timp util după verificarea plății .
♦ Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. Vă rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.
♦ Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
♦ Datorită statutului de stoc și diferențele de fus orar, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Feedback-ul
♦ Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.
♦ Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
♦ Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea,și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele .
Garanție
♦.Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate possiblely. Valoarea bunurilor și prețul de care este corespunzătoare. Încredere în calitatea noastră și nu ne îndoim de preț.
♦ Livra bunuri pentru clienții noștri, cu viteză și precizie.
♦ Toate chips-uri noi, dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un satisfcatory soluție după ce vom verifica .
Contactati-ne
♦ Dacă există vreo nemulțumire față de produsul sau serviciul nostru,vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi o soluție adecvată.
♦ Daca iti cumperi o cantitate mai mare sau mai multe părți , puteți să ne contactați și noi vă putem oferi un discount mai mare.
♦ Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.
♦ Se bazează pe reputația noastră și satisfacția clienților pentru a reuși. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi . Dacă te mulțumit cu bunuri și servicii . Vă rugăm să lăsați feedback bun de la noi ,și să dea de cinci stele.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea poate avea o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit data viitoare!

Alte caracteristici

Nume De Brand:
jiaxinhengye
Numărul De Model:
Alte
Pachet:
No
Tip De Element:
Boxe Active Componente
Material:
Alte
Numărul De Model:
FDMC8884
Tip:
Alte
Tip FET:
n-canal
Tehnologia:
MOSFET (Metal-Oxid)
Drena la Sursa de Tensiune (Vdss):
30V
Disiparea Puterii (Max):
2.3 W (Ta), 18W (Tc)
Temperatura De Operare:
-55 ° C ~ 150C (TJ)
Starea:
Noi

Cele mai bune oferte