.

.

Motocicleta din Față și din Spate placute de Frana pentru YAMAHA XVS 1100 V-Star Personalizate / Clasic / Silverado 1999-2007 Negru Disc de Frână Pad

Motocicleta din Față și din Spate placute de Frana pentru YAMAHA XVS 1100 V-Star Personalizate / Clasic / Silverado 1999-2007 Negru Disc de Frână Pad

RON 98.00
RON 88.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Vă Rugăm Să Citiți Descrierea De Mai Jos Cu Atenție
Atenție : pentru a evita a face probleme pentru tine ,vă rugăm să vă asigurați acest piesele se potrivesc pentru motocicleta ta.sincere salutari tuturor cumpărător.
Descriere Produs
Acesta nu este doar cel mai mic preț , este de Calitate!
Profesionale De Frână De Fricțiune Producator!!Potrivire Original Frana pompa!!!Oferă o siguranță de echitatie călătorie pentru tine.
Caracteristică :
Material : Semimetal Sinterizate
Dimensiuni : Fata : 93.8 x 40.3 x 9.8 mm
Spate : 64 x 55 x 7mm
Cod piesa : FA199 FA199 FA88
Fitemnt pentru YAMAHA STREET BICICLETE XVS 1100 V-Star Personalizate / Clasic / Silverado (1999-2007) Fotografie de Produs
Cumpărătorul Lectură
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport(cu excepția transport Gratuit). Vom trimite articolele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice ). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Alte caracteristici

Nume De Brand:
AHL
Caracteristici Speciale:
Față și spate, plăcuțe de frână
Tip De Material:
Semimetal Sinterizate
Tip De Element:
Discuri De Frână
Extern De Certificare De Testare:
CE
Numele Modelului:
XVS1100 V-Star Personalizate / Clasic / Silverado Negru plăcuțelor de Frână
Articol Greutate:
0.6kg
Fata Dimensiune:
93.8 x 40.3 x 9.8 mm
Spate Dimensiune:
64 x 55 x 7mm
Montarea:
XVS1100 V-Star Personalizate / Clasic / Silverado
An:
1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007
Cod piesa:
FA199 FA199 FA88

Cele mai bune oferte