.

.

MAKAVO Acoperire Completă Temperat Pahar Ecran Protector Armuri Film Pentru Huawei Honor V9 / Onoarea 8 Pro Onoarea 8 9 Lite

MAKAVO Acoperire Completă Temperat Pahar Ecran Protector Armuri Film Pentru Huawei Honor V9 / Onoarea 8 Pro Onoarea 8 9 Lite

RON 15.96
RON 12.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

MAKAVO Acoperire Completă Temperat Pahar Ecran Protector Compatibil cu modelul de telefon : Pentru Huawei Honor V9 / onoarea 8 / onoare 9 / onoare 9 lite
Transport
• Se va livra pachetul termen de 1-7 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de cumpărare.
Timp de livrare :
•Vă rugăm să nu ne dea 1 sau 2 Scor Scăzut pe transport, ca ne-a expediat element de repede, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori.
Politica De Returnare
• speram ca produsele noastre pot face întotdeauna mulțumit. Dacă e ceva greșit, vă rugăm să ne contactați la prima dată, prin intermediul chat-ul pe linia de sistem sau de e-mail în termen de 3 zile după sosire, mai bine cu imagini pentru a arăta în mod clar problema.
Dacă aveți nevoie pentru a reveni, pls face în termen de 7 zile după sosire, cumpărătorul este responsabil pentru taxa de livrare.
Feedback-ul
• Puteți să ne contactați în orice moment, dacă există orice problemă, suntem mereu aici pentru tine, și vă va răspunde în 12 ore dacă nu este la birou. Pls spune sth. despre tranzacție prin alibaba sistem de feedback, NU uitați să ne lăsați un rating bun, vă mulțumesc!
• mare pentru reducere : Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare, care este mai mult decât max cantitate, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială.
• atunci când plasați o comandă, asigurați-vă că pentru a confirma dimensiunea și culoarea. vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa o comanda sau de a ne lăsa mesaje când comanda plasata.
Note
• În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import,noi va declara ca un "CADOU" cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Contactati-ne
• Timpul nostru de lucru :
Luni - sâmbătă (Ora Greenwich 2 : 00 A.M-4 : 00.M ) ( Pacific Time : 6 : 00.M-8 : 00 A.M)
• Vă rugăm să utilizați numai Aliexpress mesaj sa ne contactati.
• Pls contactati-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
• Toate e-mailurile vor fi replyed termen de 1 zi lucratoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Alte caracteristici

Material:
Pentru Onoare 9, Pentru Onoarea 8 Pro, Pentru Onoarea 9 Lite, Pentru Onoarea 8
Utilizarea:
Telefon Mobil
Edge-to-Edge Acoperire:
Da
Caracteristici:
Ultra-subțire,rezistentă la Zgârieturi,Ușor de instalat
Compatibil Marca De Telefon:
Huawei
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Față De Film
Nume De Brand:
MAKAVO
Compatibil Huawei Model:
Onoare V9
Pachet:
No
Compatibil Model De Telefon:
Pentru Huawei Honor V9 / Onoarea 8 / 9 Onoare
Caracteristici:
Incasabilă, Explozie-dovada, 9H Duritate de Suprafață, Anti-amprente
Marginea:
margine rotunda
Duritate:
9H Duritate de Suprafață
Alte nume:
Armura Protector, Anti-Explozie De Sticlă, Sticlă Călită
culoare:
Negru, Auriu, Alb, Albastru

Cele mai bune oferte