.

.

Barrow G1/4 Filtru Acrilic Montaj GLA-YT432

Barrow G1/4 Filtru Acrilic Montaj GLA-YT432

RON 30.76
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Despre Barrow
BARROW brand se angajează să creeze cele mai potrivite pentru produsele tale. Materii prime de înaltă calitate + mediu profesionist de acoperire. Rafinat tehnologia de producție + întregul lanț produse de control. De mare valoare produse + rezonabil prețul produsului. Deoarece accentul, atât de profesionist.
Oficial suntem dealer autorizat, oferim cele mai bune produse și servicii conexe de consultanță tehnică.
Caracteristic & Caietul de sarcini Barrow G1/4" Mini Filtru In Linie poate fi ușor de instalat în aproape orice sistem de răcire cu lichid.
Pot fi luate în afară și un filtru nou instalat rapid și ușor.
Profil mai mici, pentru mai multe sisteme compacte și condiții mai stricte.
Caracteristici 2x G1/4" fire pentru fiting de compresiune și barb montare compatibilitate
Notă : Folosește o 3/8" cheie să demontați și reasambla filtru. (cheie nu sunt incluse)
Specificatii :
Material : ALAMA+PMMA
Dentare Reglementări : G1 / 4 ( comune internaționale de reglementare dinti )
Dimensiuni : 43mm ( lungime ) * 23 mm ( diametru )
Filtru Dimensiuni : 30 ochiuri / 60 ochiuri
Culoare : Negru, Alb, Aur Și Argint
Spune-mi ce culoare au nevoie după cumpărare sau trimite-negru model. Pe Termen Despre Elementele 1.Deoarece alegerea de cumpărături pe Internet, să păstreze o bună comunicare pentru a rezolva problemele care pot apărea și, dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna Ali mesaj.
2.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la produse sau afacere, vă rugăm să ne contactați, sperăm toate cumpărător satisfacție produsele noastre, Aliexpress, nu poate anula feedback-ul, dacă cumpărătorul ca a plecat feedback-ul rău fără a comunica, vă rugăm să nu cumpere de la magazinul nostru, vă Mulțumesc pentru cooperare 3.Element de culoare afișate pe monitor și culoarea reală nu poate fi exact la fel, vă rugăm să înțelegeți
Despre Transport 1. Noi nu platim taxe vamale, este responsabilitatea cumpărătorului, dacă taxa vamală cauzate cumpărătorilor să se întoarcă, noi nu restituie taxa de transport.
2.Timpul estimat de transport arată pe aliexpress numai pentru referință, nimeni nu poate garanta că pachetul va ajunge în timp de asteptat, nici noi, nici Aliexpress poate controla timpul de transport cost, deci noi nu oferim Livrare La timp garanții, dar putem garanta că cumpărătorul va fi capabil de a obține bunuri sau a obține o rambursare completă după problema de transport.
3.Dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna de urmărire numărul de parcelă pentru a se asigura că pachetele nu vor fi returnate dacă livrarea eșec.
4.Dacă cumpărare în vrac, vă rugăm să contactați-mă, voi alege mai rezonabil și economic mod de transport pentru tine.
5.Unele țări sau regiuni nu sunt în sfera noastră de transport pentru tranzacționare motive de securitate. Vă rugăm să contactați-mă dacă cumpărătorul nu trebuie să trimită articole pentru aceste țări. Sfaturi suplimentare 1. De transport maritim în america de sud prin intermediul express, cum ar fi brazilia/chile, vă rugăm să ofer fiscal numar/numar de Telefon/e-Mail sau de transport maritim poate fi întârziere sau pauză. 2. Trimite pachetul spre rusia prin SPSR nevoile cumpărătorului de e-mail sau de a provoca întârzierea livrării

Alte caracteristici

Lama De Culoare:
Negru, Alb, Argint, Aur
Nume De Brand:
BARROW
Linii:
Nici unul
Numărul De Model:
GLA-YT432
Tip:
apă de răcire

Cele mai bune oferte