.

.

Zomei 72mm PRO Slim HD Fader ND Filtru ND2-400 de Densitate Neutră Variabilă MC ND2-ND400 Filtru pentru Canon Nikon Sony Pentax Lens

Zomei 72mm PRO Slim HD Fader ND Filtru ND2-400 de Densitate Neutră Variabilă MC ND2-ND400 Filtru pentru Canon Nikon Sony Pentax Lens

RON 368.80
RON 240.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Zomei 72mm PRO Slim HD Fader ND Filtru ND2-400 de Densitate Neutră Variabilă MC ND2-ND400 Filtru pentru Canon Nikon Sony Pentax Lens Descriere : Zomei HD filtre de Densitate Neutre sunt folosite pentru a reduce cantitatea de lumină care ajunge la senzorul camerei. Acestea permit de a micșora viteza de declanșare în scopul de a obține motion blur (cascade, ocean, nori..) și/sau pentru a reduce adâncimea de câmp în condiții de iluminare puternică. Ca ei sunt "neutre", filtre ND nu afectează redarea culorilor. Cu Zomei Densitate Variabilă Gri Neutru filtre, utilizatorii pot selecta intensitatea de la ND2 (1 f-stop) pentru a ND400 (8+ f-stop) prin rotirea față de inel. Dublu Fir, 18-Strat super anti-reflexie multi-filmate cu ALCOOL 5(rezistenta la APA / ANTI-ULEI / ANTI-PRAF / ANTI-SOL / REZISTENT la ZGÂRIETURI) Tehnologie de Acoperire pentru a rezista la aproape orice condiții. Cu Zomei Densitate Variabilă Gri Neutru filtre, utilizatorii pot selecta intensitatea de la ND2 (1 f-stop) pentru a ND400 (8+ f-stop) prin rotirea față de inel. Aproape zero distorsiuni atunci când lumina trece prin acest filtru HD. Cu doar 6,8 mm grosime și a făcut cu nici un compromis, această Variabilă ND X Filtru ar putea fi cel mai subțire și cel mai bun din lume. Original HD Sticlă Optică din Germania, Compara B+W. Toate Materialele Utilizate în acest filtru Satisface Cerințele din standardele Uniunii Europene de Mediu Ment de Protecție-ROHS(Restricții privind Substanțele Periculoase). Caracteristică : NDX este o formă prescurtată de "Reglabil Densitate Neutră". Filtrul este format din două rotativ elemente de sticlă. Rotirea fața element poate drepți intrarea intensitatea luminii, și, prin urmare, realizarea reglabil ND efect. LIMITA (Ultra-Subțire Design Cadru) : întreaga filtru grosimea este de doar 6,8 mm (mult mai subtire decat alte produse similare de pe piață), care poate minimiza generarea de colțuri întunecate. HD : optică de Înaltă Definiție tehnologia de fabricație, previne în mod eficient a luminii și foarte păstrează calitatea imaginii. Specificatii : Tip : Slim HD Fader MC ND Culoare : Negru Rotativ : Da Densitate Neutră Grad : 2-400 Material : germană HD Sticlă Optică Pachet inclusiv : 1 x Slim HD Fader 72 mm MC ND2-400 Dacă aveți nevoie pentru a cumpara alte dimensiuni, vă rugăm să ne spuneți sau de căutare în magazinul nostru. Ca filtru nostru doar diferite în mărime ,așa că aici vom folosi doar o mărime show produsele noastre și pachet
Plata :
1. Aliexpress accept Escrow/ card de Credit/Web Money.
2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație se termină,
dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
Transport :
1. Am expediat la Alixpress adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.
3.Dacă locuiți într-o zonă de la distanță și te-am ales transport gratuit,vă rugăm să ne permit să schimbați articol să fie livrat prin Posta.După ce ați plasat comanda,înseamnă că acceptați această prevedere.Mulțumesc mult pentru înțelegere.
4.Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.
Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.
5.Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Retur :
1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.
2.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Feedback-ul :
1. Scopul nostru este : Clientul este chiar pentru totdeauna.
2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.
Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.
Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Alte caracteristici

Calibru:
72mm
Nume De Brand:
Zomei
Pachet:
Da
Numărul De Model:
Slim HD MC Fader ND2-400
Tip:
fader ND filter
Model:
Ultra Slim HD Variabilă MC ND
Material Cadru:
Aluminiu
material de sticlă:
Germană HD Sticlă Optică
Acoperire:
18 strat digital Multi-filmate
Înălțime Cadru:
6.8 mm
Circular Dimensiuni:
72mm
Pentru A Se Potrivi Partea Frontală A Obiectivului:
72 mm
Densitate Neutră Clasa:
HD Fader ND2-400
Pentru A Se Potrivi:
Canon Nikon Sony Pentax OLYMPUS, Fujifilm Hoya etc. Obiectiv 72mm

Cele mai bune oferte