.

.

Deschisă Față De Montat Pe Perete Tagout Blocaj Posturi

Deschisă Față De Montat Pe Perete Tagout Blocaj Posturi

RON 352.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


1.Descriere Produs Montat Pe Perete Tagout Blocaj Posturi
Montat pe perete tagout blocaj stații asigura depozitarea corespunzătoare de blocare dispozitive pentru acces ușor. Ele oferă o modalitate foarte bună de a organiza și de a centraliza blocare de activitate. Aceste stații sunt vândute fără tagout blocaj (LOTO) echipament inclus, făcându-le un cost eficient mod de a-ți suplimenta curent LOTO echipamente sau personaliza propriul dvs. de kit. Deschisă Față De Montat Pe Perete Tagout Blocaj Posturi
Deschidere-față de montat pe perete tagout blocaj stații sunt ideale pentru organizarea și stocarea de importante tagout blocaj (LOTO) dispozitive. Aceste blocare de posturi nu sunt echipate cu LOTO echipamente, oferindu-vă flexibilitatea de a proiecta propriul kit sau pur și simplu depozitați echipamentul existent.
Partea I Nr. : NT-K12
10-Blocare placa de Blocare Stație (demipensiune)
Un succes de blocare program începe cu dreptul dispozitive stocate în locurile potrivite și de blocare stație de placi sunt soluția perfectă pentru a obține ai început. Panourile sunt realizate din 3/16" gros galben strălucitor acrilic acrilic cu blocare șine. Tag buzunarele sunt realizate din policarbonat clar și va organiza tag-uri de până la 3" lat. Tag-uri, lacăte și zăvoare nu sunt incluse.
a) Făcut de la galben strălucitor acrilic acrilic cu blocare șine.
b) Eticheta buzunarele sunt realizate din policarbonat clar și va organiza tag-uri de până la 3" lat. c) Aceste blocare de posturi nu sunt echipate cu LOTO echipamente, oferindu-vă flexibilitatea de a proiecta propriul kit sau pur și simplu depozitați echipamentul existent.
NT-K12 cu accesorii :
1.Lacăt de siguranță NT-38 10 BUC( de culoare Roșie,Fiecare lacăt cu cheie,cheie diferite)
2.Siguranța hasp NT-H01(25mm) 1 BUC,NT-H02(38mm) 1 BUC
3.Siguranța Tag NT-H01 10 BUC (Numai în limba engleză)
2.Imagini Detaliate
3.Despre noi

Alte caracteristici

culoare:
NTK12, K12, cu accesoriu
Numărul De Model:
NT-K12
Dimensiune:
34.3cm*34.3cm(13 1/2 H*13 1/2 W)
Tip De Blocare:
Blocare Stație
Dimmension:
292mm*394mm
culoare:
Galben

Cele mai bune oferte