.

.

Inductiv HM028A TS001 PT100 -20 +300 temp senzor de Temperatură TEMP Termometru Tach Contor de Ore pentru marin trimmer ferăstraie cu lanț cu ATV-ul

Inductiv HM028A TS001 PT100 -20 +300 temp senzor de Temperatură TEMP Termometru Tach Contor de Ore pentru marin trimmer ferăstraie cu lanț cu ATV-ul

RON 239.96
RON 178.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Runleader este mândru să prezinte RL-HM028 A PT100 senzor de temperatură Digital cu Iluminare din spate Multifuncțional Temp Tach/contor de Ore.
Se poate lucra pe orice 2 sau 4 timpi motor cu gaz de până la 8 cilindri. Ea are un puternic Temp sistem,RPM sistem de măsurare,sistem de distribuție, precum și alte caracteristici unice de design.
Temp Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare de temperatura, MAX Temp și setarea de temperatură funcția de avertizare, temperatură unitate de afișare poate fi setat de utilizator, senzor de temperatură tip pot fi selectați de către utilizator, etc
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare a TURAȚIEI motorului ,înregistrarea și vizualizarea motor MAX RPM ,și stabilirea depășirii funcția de avertizare, RPM rata de refresh de 0,5 S ,etc.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , CEAS , etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,înlocuibil baterie CR2450+sursă de alimentare Externă,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,verde, lumina de fundal LCD de mari dimensiuni, design,Rata de rezistent la apa IP65,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China .
Există trei interfețe : Temp interfață, RPM interfață și Calendarul de interfață. Aceste interfață poate fi o schimbare de apăsați butonul.
Toate interfata va reveni la Temp interfață după o perioadă scurtă de timp.
Contorul indică temperatura curentă a punctului de încercare. După conectare corecte, temperatura se va măsura în mod direct și rata de reîmprospătare este de 8 secunde, dacă nu cinnected cu alimentare externă, 0,5 s, dacă este conectat cu sursa de alimentare externă.Temperatura erori de măsurare este de ±1% .
Acest contor de înregistrare MAX Temp care pot fi vizualizați și resetare prin apăsarea butonului de catre utilizator.Acest lucru ajuta utilizatorul cunoaște temperatura de punct de încercare de bine.
Cât de mare temperatura va deteriora lucruri bazate pe materialul acolo. Alt punct, limite diferite de temperatură.
Temperatura ridicată va face lucruri deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă ! Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori.
Acest contor are 2 unități de temperatură în sistemul care poate fi setat de utilizator. Și, de asemenea, are 2 variante de senzor de temperatura.
Unul este PT100 senzor temp, temp gama -20- +300 grade Celsius.
Contorul arată curent RPM atunci când motorul este pornit. Calendarul precizie este 10 RPM. Comparativ cu turometru cu indicator,
se afișează RPM mai precisă. Ce e și mai remarcabil este că tach contor de ore poate înregistra motor MAX RPM cadrul odată ce perioada de lucru.
Cât de mare RPM va deteriora motorul bazat pe marca de motor. Brand diferit, diferite limitat RPM.
Lungă perioadă de timp de înaltă RPM va face motorul deteriorat. Cât de important este pentru a vă reaminti de mare RPM! Acest tach contor de ore poate seta pe RPM alertă de către utilizatori.
Acest lucru poate fi folosit pe partea de sus a turometrului la diferite motoare și mașini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights,
Motoare Marine - Inboards și Exterioare. De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowser, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Acest contor de înregistrare motor pe benzina e total de ore de funcționare prin obtinerea de inducție de la bujie cablu.
Ora contor indică numărul total de ore acumulate.
Avem, de asemenea, a RL-HM028 A cu alte senzorului de temperatură ca de mai jos.
Avem, de asemenea, temperatura de alimentare a senzorului respectiv. Faceți clic pe următorul link pentru a cumpara.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge.
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat.
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Alte caracteristici

Lățime Produs:
4.1cm
Nume De Brand:
runleader
Articol Greutate:
280g
Element De Lungime:
7.9cm
Numele Modelului:
RL-HM028A
Înălțime Element:
2.16cm
Caracteristici Speciale:
contor de ore
Tip De Material:
ABS
culoare:
Negru
Pachet:
Cutie
iluminare din spate:
Verde

Cele mai bune oferte