.

.

Pentru Mercedes-Benz VITO Usi de Interior Brațul Restul Panoul de Benzi Tapiterie Chrome Placa Cotiera Autocolante Acoperă ABS Accesorii 2 buc!

Pentru Mercedes-Benz VITO Usi de Interior Brațul Restul Panoul de Benzi Tapiterie Chrome Placa Cotiera Autocolante Acoperă ABS Accesorii 2 buc!

RON 195.52
RON 176.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Pentru Mercedes-Benz VITO 2016 Usi de Interior Brațul Restul Panoul de Benzi Tapiterie Chrome Placa Cotiera Autocolante Acoperă ABS Accesorii 2 buc!
Elementul Caietul De Sarcini
Brand : TOMEFON Montarea : Pentru Mercedes-Benz VITO W447 2016 NU se POTRIVESC PENTRU Mercedes-Benz V-Class W447 Stare : 100% de Brand Nou Nefolosit (de Calitate verificate inainte de expediere) Material : de Înaltă Calitate ABS Ambalaj : 2 buc/set instalarea Ușoară. Cu 3 M față-verso auto banda de pe partea din spate a elementului. Rezistent la apa , Nu se Decoloreaza si Rugina. Instrucțiuni de instalare Pasul 1 Curățați suprafața care urmează a fi aplicate, asigura uscat și liber de orice ulei, greasa si ceara. Pasul 2 a Determina locația exactă a elementului. Pasul 3 Scoateți protector de adeziv, aliniați cu atenție și apoi apăsați ferm pentru a asigura o buna aderenta. Pasul 4 nu muta elementul sau spala masina ta în termen de 24 de ore după instalare. Notificare Clienții din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet cu 3 cuvinte în limba engleză. Vom livra la adresa implicită în alipay. Dacă nu, ne informeze. Orice întrebare despre acest produs vă rugăm să c ontact cu noi . Să aveți o zi frumoasă pentru toți clienții ! : )

Alte caracteristici

Nume De Brand:
TOMEFON
An:
Pentru Mercedes-Benz Vito W447 2016
Numele Modelului:
WVT071
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Element De Lungime:
25cm
Lățime Produs:
10cm
Înălțime Element:
25cm
Articol Greutate:
0.51kg
Tip De Material:
ABS
Tip De Element:
Interior Semifabricate

Cele mai bune oferte