.

.

2017 SERIE masina invertor 150w DC 12 v - curent ALTERNATIV de 220 v convertor transformator laptop telefon mobil incarcator universal priza

2017 SERIE masina invertor 150w DC 12 v - curent ALTERNATIV de 220 v convertor transformator laptop telefon mobil incarcator universal priza

RON 67.60
RON 57.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Tensiunea de intrare : 12 v
Tensiune de ieșire : 220 v
Frecventa de iesire : 50 hz
Iesire USB : DC 5 v - 500 ma
Protecție de joasă tensiune : 9.5 V ~ 10.5 V / 19.5 V la 20.5 V
Peste protecție de tensiune : 14.5 V ~ 15.5 V / 29.5 V la 30,5 V
Putere nominală : 150 w
Continuă putere de iesire : 120 w
Vârf de putere : 300 w
Shell material : plastic ABS
Ambalare : blister
Utilizarea de bricheta auto 12 v alimentare, într-o 220 v sursă de alimentare, pentru echipamente de birou, comunicare, divertisment, și de a folosi 220 v tensiune aparate electrice pentru a asigura alimentarea cu energie, este de conducere, de călătorie, de afaceri, de birou, repertoriu de turism de aventura.
Conectați produsul direct la priza de brichetă, masina poate fi de 12 v c. c. la 220 v curent alternativ (ac), utilizate pe scară largă în toate tipurile de echipamente electrice, cum ar fi : telefoane mobile, laptop-uri, lumini, camere, camera, mini-TV, aparate de ras, muzica CD, MD, DVD mașină, ventilator, umidificator, aer curat, încărcătoare și alte aparate electrice.
Este o masina de curse, muncitori cu gulere albe, operațiunile de teren, turism, birou de necesități!
Caracteristici produs :
1) design elegant.
2) dublă față-verso PCB SMT procesul de fabricație de înaltă calitate, performanță stabilă și de încredere.
3) built-in ventilator, bună disipare a căldurii.
4) noua iesire USB, convenabil de a folosi produse digitale.
5) o varietate de complet funcțional de protecție, de a asigura siguranța.
6) originale importate de asamblare, longevitate și de înaltă eficiență.
7) brevet aspectul, design rafinat.
8) este utilizat pe scară largă în automobile, nave, solare/eoliene de generare a energiei electrice, mobilă de birou, de salvare de urgență, operațiuni de teren, etc;
9) de înaltă eficiență de conversie, start rapid;
10) sarcina adaptabilitate și stabilitate;
11) furnizarea de curent și scurt-circuit de protecție, pentru a evita aparate electrice;
12) built-in de siguranță, sigure și fiabile;
13) oferă protecție de joasă tensiune;
14) asigura protectie la suprasarcina;
15) produsul este mic în dimensiuni, greutate de lumină, nici un zgomot, nici o întreținere de protecție a mediului, ușor de transportat.
Se aplică aparate electrice :
Telefoane Mobile, laptop-uri, aparate foto, camere video și alte echipamente digitale, mașină frigider, mașină TV, iluminat, lămpi și felinare, CD/DVD player, PDA, console de jocuri, imprimante, aparate de ras electrice, parte de tratament medical de urgență, domeniul de detecție, de urgență, de salvare, echipamente și alte aparate electrice.(notă : numărul de lucru, puterea nu este, în același timp, aparatele electrice au diferite) care pot fi transportate.
Cald prompt :
1, înainte de a alege invertor, doriți să ia în considerare eficiența de conversie, media este de 80% ~ 90%.Cea mai buna alegere este mai mare decât electrice invertor nominală de încărcare, cum ar fi de 150 de w, nu pe putere nominală este de aproape 150 w electrică utilizați pentru o lungă perioadă de timp.Aur toate seriile de produse de la 12 v / 24 v / 36 v, 48 v / 75 w - 75 w.
2, în condiții de siguranță de energie electrică, toată lumea este responsabil pentru.Este foarte recomandat pentru a alege pentru a avea garantia calitatii unor produse de marcă, pentru că nu există nici o asigurare a calității produselor, nu numai pot apărea în utilizarea produsului circumstanțe neprevăzute, în același timp, mai poate aduce daune permanente la echipamentele electrice, ar trebui să țină coada de dînd câine.
3, montate pe vehicule invertor 12 v la 220 v si 24 v la 220 v, implicit, tensiunea de ieșire este de 220 v, fabrica poate fi personalizat pentru a transforma 110 v produse în același timp, sau cu alte cerințe speciale.
4, acest produs a trecut Ro HS, certificare CE, oferim un an garantie a produsului de servicii în conformitate cu standardele naționale.
5, protecție automată, tensiunea de intrare produsele sunt de o valoare pozitivă și negativă pentru cele 12 v de la 9 v la 15 v, 24 v 19 v - 30 v

Alte caracteristici

Nume Culoare:
Roșu
eficiența de conversie:
0.9
Putere nominală:
200W
Tensiune De Intrare:
DC 12V
Tensiunea De Ieșire:
140 la 249 de Volți
Frecvența De Ieșire:
50Hz
Nume De Brand:
KONNWEI
Curent De Ieșire:
USB port de ieșire curent de 2A
Tensiunea De Ieșire:
AC 220V
Ambalaje De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
culoare:
negru/rosu
Model:
DY-150

Cele mai bune oferte