.

.

GM111W de Gaz din Aluminiu Primăvară 360 de Grade 15-27 inch LCD TV LED Montare pe Perete Plin de Mișcare Reglabile pe Înălțime Monitor Titularul Suportului Brațului de

GM111W de Gaz din Aluminiu Primăvară 360 de Grade 15-27 inch LCD TV LED Montare pe Perete Plin de Mișcare Reglabile pe Înălțime Monitor Titularul Suportului Brațului de

RON 186.00
RON 158.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


De Gaz din aluminiu Primăvară 360 de Grade Full Motion Ajustabile pe Înălțime LCD Monitor LED TV-Wall Mount Bracket Braț
Tehnologie de Top din aluminiu monitor LCD de birou de fixare a suportului soclului
Înclinare de amortizare este reglat la tensiunea corectă rotație de 360 de grade, -90/85 grade înclinare VESA placă de Lustruit structura de aluminiu se potrivește frumos cu bine conceput culoare Mecanice primăvară structură în interiorul susține contra-echilibru funcționa în orice poziție Cablu de gestionare a ajunge la un întreg, cu structura de aluminiu și păstrează firele de vedere Ușor de asamblare și demontare.
Caietul de sarcini :
Dimensiune ecran : 15"-27" de Încărcare : 0-8kgs Tilt : -90°~ +85° Pivotare : 180° Rotație : 360° VESA : 75*75 mm/ 100*100mm
1. Cum să verificați dacă suportul este potrivit pentru TV?
TELEVIZOR LCD dimensiune ar trebui să fie orice valoare ne-a declarat în descriere produs sau mai mare, punctele cheie sunt mai jos de măsurare :
* Uită-te la partea din spate a TELEVIZORULUI, găsi găuri de montare și măsura de lățime A->C și înălțimea A->B, ar trebui să fie una dintre orice valoare a VESA dimensiuni declarate în descrierea produsului.
Vă rugăm să verificați greutatea TELEVIZORULUI. Acesta trebuie să fie mai mică decât greutatea declarată în produs discribtion.
2. Ce este VESA? VESA este un set de standarde pentru producția de televizoare cu ecran plat și monitoarele PC. Majoritatea producătorilor în conformitate cu acest standard prin aderarea la o industrie de larg tipar de orificii pe spatele lor afișează pentru scopuri de montare. 3. Cum pot spune dacă TELEVIZORUL este compatibil VESA? Deși marea majoritate dintre Televizoarele VESA compatibil, există unele modele care nu sunt. Vă rugăm să consultați produsul TV manual pentru mai multe informații. Cele mai multe manuale indica exact VESA standard necesare pentru montarea, sau pur și simplu indică VESA monteaza sunt acceptate în general. În acest caz, pur și simplu cumpăra un perete în dimensiunea TV directoare ale TELEVIZORULUI. 4. Cum pot măsura mea Televizoarele VESA standard? Uita-te pentru cele 4 gauri de prindere pe spate, televizor cu ecran plat. Ia ambele orizontală și verticală de măsurare (în mm). Aceasta este VESA Standard. O VESA hole model este măsurată atât pe orizontală, cât și verticală distanța între găuri de montare. De exemplu, VESA 100 x 100 înseamnă TELEVIZOR găuri de montare sunt 100mm în afară orizontal și 100 mm în afară vertical.
Toate informațiile sunt furnizate în starea inițială, fără nici o garanție și poate fi un pic modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Alte caracteristici

Pachet:
Da
Nume De Brand:
AVUP
Numărul De Model:
DS-GM111W
Aplicarea Dimensiune Laptop:
>20
Tip:
montați brațul

Cele mai bune oferte