.

.

Vintage, Rame de Ochelari Negri Full Rim Retro Omul cu Ochelari Femei Ochelari fără lentile Rx capabil

Vintage, Rame de Ochelari Negri Full Rim Retro Omul cu Ochelari Femei Ochelari fără lentile Rx capabil

RON 35.96
RON 29.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Dimensiune cadru : 137mm
Bridge : 18mm
Obiectiv Latime : 40mm
Obiectiv Vertical : 46mm
Templu : 135mm
Vine fara lentile,îl puteți purta pentru moda direct.acesta poate fi înlocuit cu Rx lentile pe baza de prescriptie.Dacă doriți Rx obiectiv serviciu,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru detalii. Descriere puteți lua rama de doctor de ochi pentru a înlocui cu propria baza de prescriptie medicala detalii Livrare Transporturile de obicei, ia 7~24 zile lucrătoare de la Pay Pal adresa înregistrată. Despre noi satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastra. Noi facem cele mai bune noastre de a oferi produse de înaltă calitate și servicii pentru clienții noștri.
Dacă aveți orice întrebare cu privire la produsele noastre, vă rugăm să contactați-mă în mod liber. Să ne contactați, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil,
cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar,
noi nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.
Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.
Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală nu a ajuns la dimensiunea completă.
Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți
probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta. Politica de returnare Ne-am angajat pentru a oferi cele mai bune servicii posibile. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu o achiziție, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta cu o soluție promptă. Vă rugăm să ne lucreze pe probleme. Ne-ar place pentru a soluționa orice problemă într-un mod prietenos. Vă rugăm să nu deschideți un caz pe e Bay sau Pay Pal, sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru direct!
Am răspuns mereu la mesaje în termen de 2 zile lucratoare (liber în week-end). Din cauza diferenței de fus orar între China și locația dumneavoastră, uneori, răspunsul va fi amânată. Dacă nu obține un răspuns de la noi, dupa 2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală.
Nemulțumit de produs poate fi returnat in termen de 30 de zile de la data livrării. Va putem oferi o rambursare completă sau de schimb, dar nu suntem responsabili pentru costurile de returnare.

Alte caracteristici

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Numărul De Model:
78
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
BETSION
Model Tip:
Animale
Material Cadru:
Plastic

Cele mai bune oferte