.

.

22*7.5*8.5 cm mai Noi de calitate de Top real, piele picioare de silicon, silicon picioare de sex feminin pentru afișarea

22*7.5*8.5 cm mai Noi de calitate de Top real, piele picioare de silicon, silicon picioare de sex feminin pentru afișarea

RON 672.00
RON 396.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Upgrade-ul de produs
1.adevărata culoare a pielii,rosu tălpi de la picioare,Ambiguu vena...
2.la fel ca pielea reale..
3.la buteaful și firma Unghiile de la picioare
4.O varietate de diferite duritate silicon mixte,de a Crea un sentiment diferit în diferite...
nainte de spălat,numai frotiu unele pudra pentru copii unul la picioare,
apoi se spală sub apă-sus, pot fi foarte curat..
după uscat,vă rugăm să frotiu unele pudra pentru copii din nou,
Draga mea,te rog uită-te cu atenție înainte de cumpărare :
1.modul de simulare sunt pe picior de picior pentru a trăi ca un prototip,prin fabricarea de mucegai model de tehnologie.Atâta timp cât produsele de mucegai,manual demould proces va lăsa inevitabil jalnic defecte mici(cum ar fi in picioare cusătură piese individuale sunt de regulă destul de ușor părul miriște,este o industrie comun),dar vom încerca pentru a se asigura că de bună calitate, livrarea la tine,100% perfect cumpăra acasă vă rugăm să luați precauție;
2.piciorul modulului sunt realitatea fizică,dar aparatul de fotografiat de fotografiere lumină și computer pixeli au probleme de diferite,de culoare într-vizuale poate nu va fi erori,vă rugăm să în natură prevalează.
3.despre miros : orice material va avea miros,hârtie gust,gustul apei,complet fără gust mod nu prea realist,mai ales în fabrică trebuie să aibă gust,a primit mărfurile trebuie să se spele mai întâi,împrăștiate cu gust de bază poate fi eliminat.
Despre Noi : Ne-am "Mei Ni gong" este un multi-anual de vânzări în China continentală a fost un profesionist de sex furnizor de produse; în dezvoltare la nivel mondial, vom insista pe calitate și servicii pentru consumatori din întreaga lume cu produse de înaltă calitate.
Despre vamale și tarifare întrebări :
1. Ușor de vămuire și a redus tarifele la importul de bunuri, ne va declara valoarea cea mai scăzută, sau puteți lăsa suma pe care doriți să o declare.
2. Potrivit experienței noastre, jucarii sexuale nu sunt permise în unele țări, în special țările Islamice, te rog, înainte de a face plata, asigurați-vă că puteți clearance-ul. Pentru clientul refuză reținut de vămuire și a făcut un litigiu, nu putem accepta.
3. Prețurile materiilor prime nu va include rezultate tarife.
Abaout feedback-ul :
De a cumpăra bunuri în cazul în care există defecte cum ar fi rupt sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul rău, sau de a face dvs. de litigiu, se va face tot posibilul pentru a rezolva problema cu produsele noastre și de serviciile noastre pentru a satisface satisfactia dumneavoastra. Veți fi rugat să se întoarcă la noi, în scopul de a obține o rambursare sau înlocuire, sau doar trimite-ne poze necesită o examinare atentă, nu este nevoie să-l trimită înapoi, așa că primul contact.

Alte caracteristici

Tip De Element:
Păpuși Pentru Sex
Material:
Silicon
Numărul De Model:
33706
Nume De Brand:
meinigong

Cele mai bune oferte