.

.

Pentru Samsung Galaxy A5() A510 din Piele PU Caz Suport Funcția Titularului Cardului Enbossed Iubitor Magnetic Hibrid Flip Portofel Caz

Pentru Samsung Galaxy A5() A510 din Piele PU Caz Suport Funcția Titularului Cardului Enbossed Iubitor Magnetic Hibrid Flip Portofel Caz

RON 27.52
RON 22.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

NOTĂ : vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!
1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4 PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).
Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Ali Express Standard de Transport maritim sau e Packet sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.
2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.
o. Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.
b. Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.
Pentru Samsung Galaxy A5(2016) A510 din Piele PU Caz Suport Funcția Titularului Cardului Enbossed Iubitor Magnetic Hibrid Flip Portofel Caz

Alte caracteristici

Material:
Pentru Galaxy A5 2016
Nume De Brand:
mksup
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Pe jumătate înfășurat Caz
Funcția:
Murdăria rezistentă la
Compatibil Marca:
Samsung
Compatibil Samsung Model:
Galaxy O Serie De
design:
Simplu
Dimensiune:
for Samsug Samsung carcaso portable Gakaxy Galaxy wonderful aksesuar G
Caracteristici:
pentru Samsung Samsun aksesuar caz ca ar fi Samusung Samasung ajax caz Galaksi
Numărul De Model:
Pentru Samsung Galaxy A5(2016) A510 A510F A5100 ;

Cele mai bune oferte