.

.

Noroc FF1108-1 Sonar Portabil de Alarmă de Pește Finder Echo Sounder 0.7-100M Traductor Senzor de Adâncime și cu rus manual #B3

Noroc FF1108-1 Sonar Portabil de Alarmă de Pește Finder Echo Sounder 0.7-100M Traductor Senzor de Adâncime și cu rus manual B3

RON 161.96
RON 121.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Noroc FF1108-1 Sonar Portabil de Alarmă de Pește Finder Echo Sounder 0.7-100 M Traductor Senzor de Adâncime cu Meniu limba rusă
Caracteristici : Obține locația aproximativă de pește și adâncimea de apă. Display natura sau împrejurare de jos a Mării (de exemplu, iarbă, piatră și nisip). Runda traductor senzor cu 7, 5 m de cablu, de 45 de grade unghi. Cu pește de adâncime scară și sonor alarma de pește. Selectabil de utilizator metri sau picioare lecturi. Intervalul de adâncime de citire de până la 100 de metri. Detașabil float
Specificații : Ecran : TN/ANTI-UV LCD Iluminare din spate : LED-ul verde Alimentat de : 4 x baterii AAA ( NU sunt incluse ) unități de măsură : Metri și metri Adâncime gama : 100 m Senzor Unghi Fascicul : 45 de grade temperatura de Operare : -20 grade Celsius la 70 de grade Celsius (-4 grade Fahrenheit la 158 Fahrenheit)
Cum să Utilizați :
A. Repara la barca hull
B. Utilizați un flotor de pe cablu pentru a monta sonarul in apa
C. fixați-l pe un stâlp și împingeți-l în poziția de dorit în apă
D. Taie o gaură pe suprafața de gheață și puneți-sonar sub apă
Notă : Am schimbat pachetul de vânzare cu amănuntul pentru acest model, iar noi va vom trimite pachetul de vânzare cu amănuntul la întâmplare de acum. Multumesc
Notă : sonar nu funcționează în apa murdară. Nu merge sub gheața groasă fie.
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.?Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. ?? 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. ?(Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate?în timp util după?verificarea platii.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.??Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni limitată a Producătorului?De garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!

Alte caracteristici

Sonar De Frecvență:
cablu
Detectarea Gama:
0.6-183 Metru
Limba:
Engleză
Nume De Brand:
noroc
Putere de intrare:
AAA
Sursa De Alimentare:
Nr. 7 Baterie
Sonar Acoperire:
sb01FF04

Cele mai bune oferte