.

.

Opera de arta Abstractă Minimalism Fundal Textura de Matase Arta Poster Decor Acasă Pictura 11x20 16x29 20x36 Inch Neînrămate Transport Gratuit

Opera de arta Abstractă Minimalism Fundal Textura de Matase Arta Poster Decor Acasă Pictura 11x20 16x29 20x36 Inch Neînrămate Transport Gratuit

RON 23.96
RON 21.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


1. Poster material vom folosi este de înaltă calitate pânză de mătase, cu textură fină și netedă suprafață. Este foarte subtire, nu rezistent la apa (Un pic de apa nu poate atinge, dacă vă spălați-vă pe mâini, vă rog, așteptați complet uscat) , dar poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp.
2. Postere din greu tub de plastic, vom începe să-și îndeplinească scopul în Următoarea zi lucrătoare, poate dura 2-3 zile lucrătoare expediate(O zi de afaceri nu include Chineză de sărbătorile legale, zilele de sâmbătă sau duminică).
3. Pentru a se asigura că primiți produsele noastre fără probleme, vă rugăm să furnizați corect adresa de livrare si numele destinatarului , odată ce mărfurile de livrare nu va fi capabil de a schimba adresa.
4. Toate articolele mele sunt de calitate premium. dar, imprimate, poster arată diferit de imaginile de pe ecran,După culoare afișate pe fiecare dispozitiv pot fi diferite de culorile reale ale produselor pot arata un pic diferit de imagine, veți vedea,acest lucru este absolut normal,dacă nu puteți accepta acest lucru,vă rugăm să nu plasați comanda.
Atenție !!! Aceasta este o imprimare fără chenar, deci nu se poate monta și ar trebui să fie lipite pe perete, în Cazul în care aveți nevoie pentru a instala, puteți să ne contactați și vom sta de frontieră.
Toate produsele au transport gratuit la nivel Mondial.Ne va livra elementul în 1 până la 2 zile lucrătoare de urmărire NR.
Aici este timpul de livrare estimat de timp pentru referință :
Vom accepta personalizate postere.Puteți încărca imagini de vă place, cum ar fi desene animate, film, sport, sau de copilul tau, de familie, de prieteni, de așteptare pentru tine să vrei poze, trebuie să ne spuneți de ce aveți nevoie, vom verifica fotografii pentru tine.Dacă imaginea este de o calitate proastă, vă pot, de asemenea, spune-ne tema vrei, vom căuta sau de a da unele fotografii pentru tine.
1. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-MAIL un Mesaj de Sistem dacă aveți orice întrebări.
2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., schimb sau o rambursare completă este acceptabil.
3. Vă rugăm să nu lăsați feedback Neutru sau Negativ inainte de a ne contacta pentru problema ta. Vom face cel mai bun pentru a rezolva problema.
Mulțumesc și spor la cumpărături!
Vă rugăm să vizitați magazinul nostru pentru mai multe produse.

Alte caracteristici

Dimensiune (Inch):
11x20, 16x29, 20x36
Material:
Mătase
Numărul De Model:
SU-03-038
Tip:
Poster
Nume De Brand:
FOOCAME
Stil:
Rezumat
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Modul cadru:
Neînrămate
Cadru:
No
Forma:
Single
Forma:
dreptunghi
original:
No
Mediu:
Cerneală de înaltă calitate
Subiecte:
pictura de arta
Baza De Sprijin:
tesatura de matase pânză
Dimensiune:
11x20 16x29 20x36 Inches
Decor:
Decor De Perete Decor Acasă Casa Dormitor Sufragerie Cadou ...
Caligrafie și pictură tip:
Poster

Cele mai bune oferte