.

.

Transport gratuit MCC95-12Io1B MCC95-12IO1B

Transport gratuit MCC95-12Io1B MCC95-12IO1B

RON 88.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Shenzhen Hongyer componente electronice Vanzari Co., Ltd.
Bine ati venit la site-ul nostru, vă mulțumim pentru alegerea
Produsele și serviciile noastre, și așteptăm cu nerăbdare să cooperarea dumneavoastră!
Suntem un dealer profesionist, în China, avem mai mult de zece ani de experiență, cumparatori inainte de a cumpara produsele noastre, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele :
IMPORTANT : pentru a evita controverse. Toate produsele vândute de către vânzător, atât vechi și noi, sunt supuse unui control strict control de calitate. Cumpărătorilor de a primi bunuri, vă rugăm să detecta prompt produsului, pentru a găsi produsul problemă, vă rugăm să folosiți produsul înainte ( în Termen de 7 zile de la primirea de bunuri ) feedback-ul la noi!
În cazul în care cumpărătorul nu detecta,. utilizarea directă de produse, care rezultă în deteriorarea produsului, Vanzatorul nu accepta returnarea
Orice client pentru a instala utilizarea de produse, nu sunt incluse în domeniul de aplicare al după-vânzare de protecție! În cazul în care cumpărătorul nu este de acord cu programul nostru, vă rugăm să nu plătească.
După ce cumpărătorul plătește, implicit este de acord cu programul nostru!
Vânzător amintește :
1, Vom defini timpul de livrare 3-7 zile, dar în cele mai multe cazuri, ne va livra în termen de 1-2 zile.
2,Ne-au marcat număr dintre cele mai conservatoare aprovizionare putem oferi produse, de obicei, ne poate oferi mai multe stocuri, dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a modifica stocurile.
3, Ne-am stabilit o varietate de soluții logistice, cumpărătorii sunt liberi să aleagă. În cazul în care cumpărătorul nu poate găsi soluția corectă, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a schimba programul!
4, Toate mărfurile de import sunt suportate de către cumpărător.
5, cele Mai multe dintre produse au fost actualizate la data de cod. Data exactă cod vor fi supuse produsele pe care le-a primit (Asta înseamnă data la codul de produs pot fi diferite de la această fotografie, pentru că fiecare produs, pe fiecare lot, data de cod este diferit). Dacă vrei să știi data exactă codul inainte de comanda, vă rugăm să ne contactați
6, din Cauza schimbărilor climatice și de alți factori imprevizibili, dacă nu puteți primi produsele noastre în perioada de timp specificată în sistem, vă rugăm să contactați vânzătorul în timp, vânzătorul va ajuta rezolva.
7, pentru Vrac va fi mai bun pret. Vă rugăm să contactați direct la vânzător
8, Dacă nu puteți găsi ceea ce aveți nevoie de componente, vă rugăm să ne contactați direct.
9,Am sincer sper că toți cumpărătorii noștri de tranzacție transmise de 5 stele evaluare, cumpărătorii au orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj, vom rezolva în mod activ. 10,te Rog toți cumpărătorii să respecte cinstit, demn de încredere, cinstit reguli de tranzacționare. Nu există nici o problemă care nu poate fi rezolvată, nu ne salutăm orice malware comentarii negative și controverse.
11,Alte conditii de Plata : Western Union,Transfer bancar(T/T în avans),vă rugăm să ne contactați dacă vrei să faci așa.
Shenzhen Hongyer componente electronice Vanzari Co., Ltd.
Attn : Dor Lena
Vă rugăm să rețineți site-ul nostru, convenabil vă încă o dată pentru a găsi!

Alte caracteristici

culoare:
nou, vechi
Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Compatibil:
Consola De Joc
Nume De Brand:
KaYipHT

Cele mai bune oferte