.

.

2 buc! Pkcell Super Heavy Duty 9V 6F22 Baterii Uscate cu Zinc-Carbon, Acumulator pentru aparat Foto Digital Control de la Distanță Jucărie Alarma de Fum

2 buc! Pkcell Super Heavy Duty 9V 6F22 Baterii Uscate cu Zinc-Carbon, Acumulator pentru aparat Foto Digital Control de la Distanță Jucărie Alarma de Fum

RON 21.12
RON 16.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


2 buc Pkcell Super Heavy Duty 9 V 6 F22 Uscate cu Zinc-Carbon Baterie pentru Jucării Control de la Distanță / de Alarmă de Fum
Caracteristici Principale :
- De mare capacitate cu efect de memorie.
- Scurt-circuit si supra-curent de protecție.
- Performanță stabilă, mic rezistența internă.
- Protecția mediului.
- Utilizate pe scară largă în personal multimetru digital microfon wireless produse, aparate foto digitale, MD, CD, MP3, telecomanda, aparate de ras electrice, DV, jucării control de la distanță, produse electronice și așa mai departe
Caietul De Sarcini : Element :
- De mare capacitate cu efect de memorie.
- Scurt-circuit si supra-curent de protecție.
- Performanță stabilă, mic rezistența internă.
- Protecția mediului.
- Utilizate pe scară largă în personal multimetru digital microfon wireless produse, aparate foto digitale, MD, CD, MP3, telecomanda, aparate de ras electrice, DV, jucării control de la distanță, produse electronice și așa mai departe Numele de Brand : Pkcell Calitate : 2 Piesa Voltaj : 9 V Chimie : Carbon-Zinc Reîncărcabilă : Avertismente :
- Nu cu susul în jos pozitive și negative.
- Nu conectați niciodată pozitiv și negativ al bateriei cu metal.
- Niciodată nava sau depozitați bateria împreună cu metal, cum ar fi agrafă de păr, colier etc.
- Nu bat, arunca sau călca baterie.
- Nu aruncați bateria în apă sau foc; păstrați-l sub uscat, umbros și răcoros circumstanță atunci când nu este utilizat. Propunerea de temperatura pentru depozitarea pe termen lung este de 10 - 45℃.
- Nu utilizați niciodată bateria în statică puternică și puternic câmp magnetic, în caz contrar se va distruge dispozitiv de protecție.
- Dacă bateria emite miros ciudat, încălzire, distorsiuni sau apar orice neconvențional în timpul utilizării, depozitării sau procesul de încărcare, vă rugăm să luați-l de la aparat sau de a percepe și de a opri utilizarea.
- Dacă acumulatorul de scurgeri, electrolitul ajunge în ochi, vă rugăm să nu se framanta, se spală ochii cu apă și se trimite la spital.
- Nu se taie prin baterie cu unghii sau alte marginea instrument; resturi bateriei ar trebui să fie returnate la furnizor și manipulate de către stație de reciclare. Gramaj : 75 G / 2.65 Uncii Dimensiuni Pachet (L*W*H) : 100*80*50 MM / 3.94*3.15*1.97 Inci Ambalaje de vânzare cu Amănuntul : Da, Ambalaje Blister EPC_ACC_11 G Pachetul Include :
2 x 9 V 6 F22 Baterie
Promitem :
1. Toate produsele sunt de brand nou de la hi-tech factory direct. deci, putem să le vândă la preț engros.
2. Inainte de a livrat produsele, vom testa și de a face o dublă verificare, astfel încât să putem asigura calitatea produsului.
3. Toate produsele sunt garantate cu garanție de 1 an care pentru reparații, returnare sau înlocuire. Dacă aveți orice folosind problemă sau nesatisfăcătoare cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom consulta probleme cu sinceritate. deci, vă rog, fiți siguri de a face cumpărături în magazinul nostru.

Alte caracteristici

Tensiune Nominală:
9V
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
Pkcell
Dimensiune:
9V
Tip Baterie:
Zinc Carbon
Numărul De Model:
Pkcell
Locul de Origine:
Guangdong, China ( Continentală )
Garanție:
1 an

Cele mai bune oferte