.

.

Livrare gratuita lampa Proiectorului Cu Locuințe TLPLV7 Pentru Toshiba TDP-S35/TDP-S35U/TDP-SC35U Proiector

Livrare gratuita lampa Proiectorului Cu Locuințe TLPLV7 Pentru Toshiba TDP-S35/TDP-S35U/TDP-SC35U Proiector

RON 260.00
RON 208.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Proiector lampa Cu Locuințe TLPLV7 Pentru Toshiba TDP-S35/TDP-S35 U/TDP-SC35 U Proiector
Descriere produs : Numele Produsului Proiector Lampa Cu Locuințe Parte Numărul TLPLV7 Condiție 100% de Brand Noi Modele Compatibile PENTRU TOSHIBA TDP-S35/TDP-S35 U/TDP-SC35 U
Transport & Manipulare
1· vă Rugăm să folosiți nostru calculator de transport maritim pentru a afla costul de transport maritim.
2· Produsele vor fi livrate propriu în3 zile lucrătoare după ce vom primi plata. Urmărire # va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. este completă și nava.
3· vă Rugăm să ne contactați după 3 zile lucrătoare dacă nu ați primit nici o confirmare a comenzii sau de urmărire statutul de confirmări.
4· nu Putem garanta timpul de livrare datorate pentru fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale. Și, de asemenea, clienții sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele de brokeraj, taxe si impozite. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Return 1.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. 2. Pentru orice argumente care susțin returna produsul ,vă Rugăm să ne informați în termen de prima dată ,înainte de a pune litigiului sau să ne dea un negatine feedback-ul 3. Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. 4.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil . 5) Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalarea corespunzatoare a NE Contacta 1.Ne puteti contacta cu Trademanager sau lăsându-ne mesaj sau scrie-ne e-mail 2.Dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi, fără nici ezita ,vom reponse în termen de 24 oră 3.Biroul nostru de ore : 9am-6pm beijing Time(GMT+8), de luni până vineri Feedback Vom aprecia feedback-ul dvs. pozitiv și de înaltă Detaliate Vânzător Opiniile (5 stele), și apoi contul nostru va pleca la fel pentru tine în mod automat.

Alte caracteristici

Nume De Brand:
bipu
Numărul De Model:
TDP-S35/TDP-S35U/TDP-SC35U

Cele mai bune oferte