.

.

10buc/lot Nou ecran tactil de 7.85 Soulycin S79 Elite tablet Panou Tactil de Sticlă Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

10buc/lot Nou ecran tactil de 7.85 Soulycin S79 Elite tablet Panou Tactil de Sticlă Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

RON 469.76
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există unele Telefoane/tablete cu ecrane de diferite conector cablu pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Pentru Cablu de cod, vă rugăm să verificați dacă originalul prin cablu cu ecran codul este aceeași ca la lista daca se vinde cu cablu de cod înainte de cumpărare.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
Cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,dar una ai primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Alte caracteristici

Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Numărul De Model:
Soulycin S79 Elite
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Nume De Brand:
witblue
montaj:
Soulycin S79 Elite
Stil:
Touchscreen touchpad
munca:
Soulycin S79 Elite

Cele mai bune oferte