.

.

Șapte E708 T1 T2 în curcubeu HE070IA-04F HD ecran LCD de 7 inch

Șapte E708 T1 T2 în curcubeu HE070IA-04F HD ecran LCD de 7 inch

RON 128.00
RON 93.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Noul spot test OK de livrare vă rugăm să fiți siguri că achiziționarea de film, care este trimis link-ul nu contine touch screen Ia implicit * Pentru a vă proteja de pierderea * vă Rugăm să ferm După prima inspecție
Următoarele Cumpărare trebuie să știți următoarele
1. Vă rog să semnați în fața curierului, atunci când acceptarea, dacă este deteriorat sau lipsește vă rugăm să directe de respingere. După plecarea curierul a spus ca nu sunt probleme nu sunt responsabil
2. Vă rugăm să obține bunuri ecran metal test (cu o singură placă de test), nu demolarea standard / lacrima de film / dezasamblare piese nu sunt arbitrare, paul. Nu testa, lacrima de film direct masina de instalat, tot nu protejează.
3. Acest magazin a fost pueril, pro trebuie să cumpere de asigurare de transport maritim, cum ar fi probleme de calitate, de a genera schimb, AA, cine plătește, vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!
4. Retur de marfă notă : atunci când mărfurile returnate, produsele deteriorate de către cumpărătorul este responsabil pentru toate refuzat să plătească, trebuie să fie în cutie să lăsați datele dvs. de contact, convenabil de a trimite înapoi la tine.
5. De dragul unor interese comune, vă rugăm să nu comenteze cu privire la primirea de bunuri, bietul de evaluare, în cazul în care mărfurile nu sunteți mulțumit cu locul, vă rugăm să contactați proprietarul, proprietarul va lucra cu tine pentru a discuta decontare, pentru satisfactia dumneavoastra Anula toate serviciile!!!
Declar solemn : ecran tactil. Ecranul LCD este un articole delicate, pentru a evita dispute inutile, dacă nu a acceptat termeni, vă rugăm să nu cumpere! Cumpărător de bunuri, vom fi la fel de clar și sunt de acord cu termenii de mai sus, în caz de litigiu, termenii vor fi o bază importantă pentru tratament
Vă mulțumesc pentru Cooperare, vă doresc un cumpărături fericit!!
În cazul în care curierul nu lăsați bunuri pe decisiv respingere și reclamații! Sau nu-i dau un semn, după listă, și apoi da-i o lista in fata de inspecție, care sunt deteriorate, și apoi a schimbat semnătura schimbat pentru a respinge! Vă rugăm să amintiți-vă : fiecare dintre pachetele noastre sunt asigurate, în cazul în care semnul de curierat și apoi du-te după om-a făcut daune, atunci trebuie să fii responsabil ! ( Noi suntem responsabili pentru un an de garanție pentru calitatea problema de non personal
Puncte de control : în Primul rând, du-te la sursa de lumină pentru a verifica dacă există fisuri în ecran, marginea este rupt? Al doilea rând, verificați cablul este rupt, crack fenomen și rădăcina linie nu este liber? Cablu este, de asemenea, foarte fragil, despachetarea, de inspecție și de instalare ar trebui să fie manipulate cu grijă!
Transport implicite Shen Tong, tact, atunci Când ia o fotografie, vă rugăm să indicați de curierat pentru a se asigura că livrarea expres pot fi trimise, în caz contrar, proprietarul va alege express. Da, te Rog trimite-SF sau EMS, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a modifica prețul de transport maritim
Produs unic de transport de marfă : SF (12 de yuani în oraș în provincia 13 de yuani, altele decât $22) 2-3 zile normale de serviciu C, Yuantong Shen Tong (8 yuani în oraș în afara provinciei de $12, unele zone îndepărtate de 15 de yuani ~ 20 de yuani) EMS (20-30 de yuani) de 3-5 zile normale de serviciu .
Înainte de livrarea de la depozit și de la depozit vor fi verificate cu atenție copilul din nou, pentru a se asigura că copilul ar trebui să fie emise fără probleme de calitate! Sinceritatea și onestitatea
Primirea notă : asigurați-vă că pentru a verifica dacă există orice deteriorare sau ecran spart, etc. Dacă este deteriorat sau rupt ecran, vă rugăm să respingă, sau prima dată pentru a apela situație, vânzător în funcție de situația reală de a face cu problema. Semn și indică faptul că bunurile sunt în stare bună!!!
Semn în stare bună : Instalat în procesul de instalare a lor rele, nu suntem responsabili pentru magazin!!! Sper înțelegere, vă mulțumesc!!
Declar solemn :
Dacă există o întoarcere de comportament cauzate de către cumpărător, întoarcerea poștale de către cumpărător.
Magazin de aprovizionare în principal nou, original, pachet A+ ecran LCD de vânzări en-gros, furnizarea de stabilitate, avantaj de preț nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea problema, ecranul LCD va testa înainte de livrare și sigilate după livrare, parte a ecranului LCD poate ajuta cu ecran tactil sau prin cablu si alte accesorii!

Alte caracteristici

Nume De Brand:
lanjuu
Tip De Produs:
Tableta LCD
Clasificarea De Culoare:
Nou, original, ecran LCD demontați instrument

Cele mai bune oferte