.

.

Nou Pentru 10.1 ODYS Ieos Următorii 10 Tabletă cu ecran tactil Capacitiv panou Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

Nou Pentru 10.1 ODYS Ieos Următorii 10 Tabletă cu ecran tactil Capacitiv panou Digitizer Sticla Înlocuirea Senzorului de Transport Gratuit

RON 81.72
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran.
Pentru că există diferite ecran cablu de conectare pentru același model.
Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.
Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.
Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.
Dacă nu, ne trimite la întâmplare.
Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.
cea pe care am trimis care cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine, un nou panou de ecran pot avea logo-ul pe ea sau nu, dar o primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta este după cum am menționat.dacă nu puteți accepta aceste, vă rugăm să nu-l cumpere.

Alte caracteristici

culoare:
Alb, Negru
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Dimensiunea Ecranului:
10~13 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Nume De Brand:
witblue
Numărul De Model:
Pentru ODYS Ieos Următorii 10 touchscreen

Cele mai bune oferte