.

.

JEDX de schimb Originale pentru Motorola Moto M XT1662 Moto G3 XT1541 XT1548 USB Port de Încărcare de Andocare Conector Flex Cablu Panglică

JEDX de schimb Originale pentru Motorola Moto M XT1662 Moto G3 XT1541 XT1548 USB Port de Încărcare de Andocare Conector Flex Cablu Panglică

RON 15.96
RON 15.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare

Nou, Original, Autentic Portul de Încărcare pentru Motorola Moto G3/ Moto M Descriere Produs : de Înaltă calitate Încărcător USB Port Dock cablu flex pentru MOTO G3 /M; Funcția : Acest element de siguranță poate înlocui rupte, deteriorate, crăpate sau inutil portul de Încărcare Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere. Vine cu adevărat număr de urmărire. Compatibil cu : pentru MOTO M/ G3 Pachetul inclus : 1 x USB Original, Încărcător Conector Dock Piese de schimb pentru MOTO M/G3 Atenție : Acesta nu este un lucru ușor pentru oricine să demontare sau asamblare. Deci recomandăm o instalare profesională. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil/telefon mobil pe care le pot provoca în timpul schimbarea de piese de schimb. Poze reale, eu n stoc, instand de livrare. Real numărul de urmărire, mai sigur. Profesionale QC înainte de a livra și pachetul perfect, astfel încât să puteți simți confortabil pentru a cumpăra și de a folosi
Pachetul Contine :
1 x Port de Încărcare pentru Motorola Moto G3/ M
Plata
-Se accepta doar plata prin intermediul Aliexpress.
-Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.
-Cumpărătorii Internaționale? Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se întoarce
-Oferim 1 luni de Garanție.
-Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 15 zile. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
-Întoarce de transport maritim este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.
Feedback-ul
-Noi vă va oferi un feedback atunci când scopul este de a termina.
-Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Contactati-Ne
-Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute.
-Puteți să ne contactați prin lăsându-ne mesaj sau e-mail-ne. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Alte caracteristici

design:
Bar
Compatibil Marca:
Motorola
Numărul De Model:
pentru Motorola Moto M XT1662 Moto G3 XT1541 XT1548
Nume De Brand:
JEDX
Funcția:
Încărcare Cablu Flex
Clasificarea:
De Încărcare Telefon Mobil Flex
Descroption:
Incarcator USB Flex Înlocuire
Starea:
Numărul De Model:
gratuit nava:
Da
în stoc:
Da
calitate:
Original Autentic

Cele mai bune oferte