.

.

Yobang de Securitate Freeship 7 Interfon Video Telefon Soneria Sistem Home Apartment Intrare Kit Deblocarea Dual-mod Video Interfon

Yobang de Securitate Freeship 7 Interfon Video Telefon Soneria Sistem Home Apartment Intrare Kit Deblocarea Dual-mod Video Interfon

RON 1176.00
RON 1082.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


începe
end
Control de la distanță de 7" LCD ușă Video Telefon
Soneria Interfonului RFID Keyfobs
Camera IR Cod Tastatura
Sistemul de securitate produs ce vizionați acum este cel mai popular, fashional, arătoși și convenabil ușa kit de telefon ,care are un ecran mare și oferă o viziune frumoasă și sentimentul de siguranță, cu un foarte simplu de instalare și de utilizare. Acesta adoptă tehnologia avansată și cele mai recente cipuri care îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea sistemului. Designul foarte subtire de montare pe perete se va face, de asemenea, acest produs de ușor și convenabil. Ca la aplicații, acesta poate fi utilizat pe scară largă în apartamente, vile, hoteluri, birouri etc. La funtions includ în principal hands-free monitor, interfon bidirecțional, de înaltă definiție, de vizibilitate, de blocare de control, infraroșu viziune de noapte în aer liber station, reglabil interfon volum și ecran de culoare a produsului.
În plus, în scopul de a satisface cele mai multe dintre clienții, un complet de interfon cu sistem 5 RFID keyfobs, împingeți butonul de eliberare a comuta au fost lansate. Cu acest kit complet, acesta va fi mult mai convenabil pentru a construi întregul sistem de control acces pentru acasă de securitate. Puteți deschide usa de blocare, fie din interior sau exterior prin mai multe metode,
>>>Caracteristici :
7"TFT color LCD cu sensibilitatea touch panel. Nu radiații, consum redus de energie Infared Led pentru viziune de noapte, mai convenabil. Impermeabil, design coperta, antioxidativă Unitate Exterioară cu pian coace lac panou. 16 tipuri de inele pentru selecție Volumul, luminozitatea și contrastul pot fi ajustate Pian coace lac panoul de proiectare pe unitatea interioară, mai la modă și de lux Hands free interfon cu un singur buton touch face o experiență perfectă. Vine cu 5 RFID keyfobs,împingeți butonul de eliberare a comuta Suport maxt până la 1000pcs carduri RFID Suport un aparat de fotografiat cu mai multe monitoare, dacă aveți nevoie de mai multe monitoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de licitare.
>>>Detalii :
Cu 7" LCD color , pe ecran imaginea pe monitor este foarte clar pentru vizualizare sau de monitorizare, care va satisface cu siguranta cele de uz general. Acesta adoptă avansate de tehnologie touch și arată la modă și de Lux. Panoul tactil este făcut din Pian coace lac pentru a face apăsați butoanele mai sensibile.
Caietul de sarcini :
Monitor Interior :
Putere de intrare : AC 100-240 V 50/60 Hz(4line)
ieșire : DC 15 V/2 A
ecran : 7" TFT 960×480
Valabil zona : 154.08(H) ×86.58(V)
Consum : Standby : 2 W; deblocare : 12w
Timp de convorbire : 120s±10%
Monitor timp : 60±10%
Temperatura de lucru : -10 ° C ~ +50 o C
Instalare : montat pe Perete
Dimensiune : 228 x 130 x 25 mm (L*W*H)
Camera în aer liber : Putere de intrare : AC 100-240 V 50/60 Hz ieșire : DC 15 V/2 A Camera CMOS : 420 TVL LED-uri : 6 buc consum de Energie Standby : 2 W; deblocare : 12w Valabil distanta : 80m(6*0.65 MM2) unghi de Vizualizare : 92 grade temperatura de Lucru : -10 ~ +50 o C Instalare : montat pe Perete Dimensiuni : 155*95*155mm(L*W*H)
>>>Standard pachetul include : 1 * unitate Exterioară + 3 * Unitate de Interior (Monitor)+ 5 *125 KHz RFID, Carduri+ 1* blocare Electrică+ 1*buton de Ieșire + adaptoare de Alimentare+ cabluri+ plăci de Montaj+ suruburi+ +manual de Utilizare memento Prietenos : În caz de putere nu este suficient,Instalarea de E-lock nevoie pentru a adăuga o comandă de alimentare, Standard conținutul pachetului nu include e. puteți să-l cumpere prin link-ul de mai jos,datorită :

Alte caracteristici

Tip:
Sistem De Interfon
Camera tip Senzor:
CMOS
Unghi De Vizualizare (°):
92
Soneria:
Da
Numărul De Model:
806MJID1302
Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Cu fir
Kit-Ul De Configurare:
Una la Trei video interfon
Ecran Dimensiune Ecran(inch):
7
Dimensiune Senzor(Inch):
1/4
Nume De Brand:
Yobang De Securitate
Instalare:
Montare Pe Perete
Răspunde De Modul De:
Hands-free
Metodă De Conectare:
Cu fir
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Display Tip Ecran:
culoare
Rezistent la apa:
Da
Zona De Intrare:
Nici unul
Dimensiune:
7 inch
Rezoluție:
> 420 Linii TV
Camera:
culoare
Control Acces:
Da

Cele mai bune oferte