.

.

GM816A Anemometru Digital Electronic LCD Buzunar Inteligent Anemometru Aerului, Viteza Vântului Scară pentru a Măsura

GM816A Anemometru Digital Electronic LCD Buzunar Inteligent Anemometru Aerului, Viteza Vântului Scară pentru a Măsura

RON 79.96
RON 74.00
Cantitatea de bunuri
Prezentare


GM816 A Anemometru Digital Electronic LCD Buzunar Inteligent Anemometru Aerului, Viteza Vântului Scară pentru a Măsura
Caracteristici : 1. Viteza Aerului & De Măsurare A Temperaturii; 2. Max/Medie/Curent de aer viteza de măsurare; 3. C/F unitate de Temperatură de selecție; 4. Cinci unități de viteză a curentului de aer : M/s, Km/h, Ft/min, Noduri, mph 5. Scara Beaufort; 6. Iluminarea ecranului; 7. Manual/ Auto power oprit; 8. Vânt rece indicație; 9. Indicator de baterie descărcată. Caietul de sarcini : Măsura în MPH, Km/h, Noduri, Ft/min sau M/s viteza Vântului variază de la 1 MPH să 65 MPH Ia direct viteza de lecturi, viteza Max lecturi sau viteza Medie lecturi, alegerea ta! Oferă, de asemenea, citirile de temperatura include, de Asemenea, pe scara Beaufort pe display Viteza Vântului Precizie de +/- 5%, atunci Când temperatura ajunge sub 32°F se va afișa curent wind-chill Schimba temp citirile de la °C la °F cu un ac sub capacul din spate afișaj cu iluminare din Spate rămâne pe timp de 12 secunde până când apăsați butonul Auto-off după 14 minute Funcționează pe o baterie de 9 V(NU sunt INCLUSE!) Dimensiune : 160 x 52 x 35 mm Pachetul inclus : 1 x Anemometru
Livrare :
Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Cel Mai Important!!!
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Alte caracteristici

Numărul De Model:
GM816A

Cele mai bune oferte