.

.

10 Buc/Cutie Round-Sfat de Mare Capacitate Uscat pentru Marker Whiteboard Marker pentru Școala de Papetarie & Birou Aprovizionare

10 Buc/Cutie Round-Sfat de Mare Capacitate Uscat pentru Marker Whiteboard Marker pentru Școala de Papetarie & Birou Aprovizionare

RON 29.20
Cantitatea de bunuri
Prezentare


Nume produs : 10 Buc/Cutie Round-Sfat de Mare Capacitate Uscat pentru Marker Whiteboard Marker pentru Școala de Papetarie & Birou Aprovizionare
Numărul de SKU : BBB00034
Produs Cantitate : 10 pixuri/CUTIE,
Cerneală culoare : 3 CULORI ca in poza
Material : plastic, tablă de cerneală
Dimensiune : 13cm X2cm
Funcție : de 4 ori capacitatea de cerneală de whiteboard marker
Aviz de expediere : toate metodele de transport pot fi urmărite pe site-uri.
În scopul de a transporta produsele la client cât mai curând posibil, vă rugăm să furnizați corect și complet adresa de corespondență la vânzător.
Transport maritim de timp : ora Sosirii pentru cele mai multe dintre țări sunt aproximativ 15~45 de zile, în conformitate cu metodele de transport si distanta.
De servicii pentru clienți : Dacă clientul are orice intrebare despre produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să contactați vânzătorul, în orice moment. Vanzatorul promite să răspundă la client în termen de 24 de ore.
Vanzari Termeni & Condiții
1) vă Rugăm să contactați vânzătorul în limba engleză, ne pare rău pentru neplăcerile cauzate de tine.
2) Comunicarea este importantă. Vă rugăm să contactați Vânzătorul pentru orice probleme și soluții. Vânzător promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.
3) timpul de Lucru : 09 : 00-18 : 00 , GMT+8,Hong Kong timp. De luni până sâmbătă.
Termene De Plată Și Condiții
1) Vânzătorul acceptă metode de plată prevăzute numai prin Ali Express Escrow.Vă mulțumesc!
Transport/Poștale Termeni & Condiții
1) Produsele achiziționate de către client va fi trimis la client de la depozitul din China, în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este platit de vanzator.
2) Vânzătorul NU va deține responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare după postarea de produse.
3) Vânzătorul NU este responsabil pentru taxele de Import, impozite și taxe care nu sunt incluse în prețul produsului sau taxele de transport.
4) Pentru a evita plus costul de transport maritim, vă rugăm să furnizați corect și complet adresa de corespondență la vânzător.
5) timp de Transport maritim : cele Mai multe dintre țări sunt aproximativ 15~45 de zile, în funcție de metoda de transport.
Returnare Și Înlocuire De Termeni Și Condiții
1) Cumparatorul poate returna produsul în ambalajul original, în termen de 7 zile de la primirea acesteia, dacă cumpărătorul nu este fericit cu ea. Vânzătorul va returna sau trimite înlocuitor pentru Client în termen de 5 zile lucrătoare, după ce produsul este primit de către vânzător.
2) Vânzătorul nu este responsabil pentru taxele poștale de returnare a produselor.
3) va Rugam sa ne contactati pentru a rezolva problema dacă produsul are orice problemă de calitate înainte de Client lăsați feedback-ul sau o dispută de fișiere.

Alte caracteristici

culoare:
10 buc roșu, 10 buc albastru, 10 buc negru
Scris De Mediu:
Whiteboard
Cantitate Pachet:
10 Pixuri/Cutie
Dimensiune:
15cmX10cmX5cm
Dual-side Scris:
No
Ambalare:
cutie de hârtie
Numărul De Model:
BBB00034
Cerneala Tip De Umplere:
Nu Este Cazul
Culoare De Cerneală:
negru, rosu,albastru

Cele mai bune oferte